Beste Bas, Vervelend om te horen dat er iets mis was met uw aankoop. Halfords is een franchise formule wat inhoudt dat je koopt bij een zelfstandig ondernemer. Bij een aankoop wordt vermeld dat je een aankoop alleen kunt retourneren in de winkel die uw order geleverd heeft. Gezien de garantie regeling is dit niet anders in te regelen binnen onze organisatie. Mocht u toch met een vraag in een andere vestiging komen proberen we u ten alle tijden zo goed mogelijk te helpen. We vinden het erg jammer dat u ons om deze reden met het cijfer 1 beoordeeld. Met vriendelijke groet, Team Halfords
Originele beoordeling
Beste Michel, Spijtig om te horen dat het product niet naar uw wens was. We nemen uw feedback mee. Gelukkig heeft u wel altijd goede ervaringen gehad bij ons. Ik ga er van uit dat de 'nee' aanbeveling dan ook gericht is op het product en niet op Halfords zelf:) We zien u graag snel terug op onze webshop of in een van onze winkels! Team Halfords
Beste Rolf, Wij als Halfords proberen zo veel als mogelijk rekening te houden met het juiste formaat verpakking. Deze order is echter gepikt door ons automatisch orderpick systeem waardoor de doos misschien te groot was voor de order. Hopelijk heeft u er nu iets meer begrip voor en bent u bereid de recensie aan te passen. Aan deze recensie heeft namelijk niemand iets. Naar ons idee was verder alles in order met uw order. Team Halfords