Filters

1

Zeer slechte service

Blendering voor de auto gekocht voor op vakantie zodat mijn kinderen niet in de zon zitten de hele rit. De blendering doet niet waarvoor ik deze gekocht heb. Halfords gooit het op dat het retour termijn van 5 dagen voorbij is en ze dus niets willen doen. Zeer slecht dit! Weggegooit geld.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Anoeshka, Op het moment dat u meldde dat u het product retour wilde sturen was uw retour termijn al voorbij. Ook gaf u hierbij aan het de zonneschermen wel had gebruikt tijdens de vakantie. Om deze redenen hadden we uw product al niet retour hoeven nemen. Uit coulance hebben we een uitzondering gemaakt en u het product toch retour laten sturen. De voorwaarde hiervoor wel dat het product geen gebruikssporen mocht bevatten. Bij binnenkomst van de retourzending bleek het product toch beschadigd te zijn. Hierdoor kunnen we het product niet opnieuw verkopen. Dit is dan ook de reden dat we uw retour niet aan konden nemen. Nadat u aan gaf hier nog steeds niet tevreden mee te zijn, zijn we u nog een keer tegemoet gekomen door alsnog de helft van uw aankoopbedrag terug te storten. Meer kunnen we dan ook niet voor u doen. We zijn u 2 keer tegemoet gekomen en vinden het daarom ook erg jammer dat u alsnog zo ontevreden bent over de afhandeling.

2

4 fietsen gekocht huifakkerstraat breda met 1 fiets problemen en je wordt totaal niet gehoord waar i

Met 1 fiets problemen vanaf het begin met de accu, dan wordt je aan het lijntje gehouden met de smoes je moet op een bepaalde manier opladen en dat houden ze vol tot de garantie voorbij is, nu voor de zoveelste terug geweest en is ineens het dossier kwijt en krijg je te horen toen werkte ik hier nog niet en we kunnen niets voor je betekenen tot overmaat van ramp na in een jaar tijd voor meer dan 5000 euro aan fietsen te hebben gekocht mag je nog extra 25 euro betalen voor het uitlezen van de accu, dit is wel de reden dat we bij de volgende fiets sterk aan zitten te denken om toch maar eens ergens anders te kijken, groetjes en tot aan de dag van vandaag een trouwe klant!!!

 • Aanbevelen? Nee
2

Zeer slechte communicatie.

Voor de eerste keer online besteld dit jaar. Het duurde best lang voor dat ik mijn producten in huis had. Ik had 1 item retour gestuurd ( regenhoes voor fietsen mand ) omdat het niet pasten. Ik wacht nu al 2 maanden als het niet langer is, dat mijn retour is verwerkt en mijn geld terug krijg. Zeer slechte ervaring, echt niet iets wat ik verwacht van Halfords.

 • Aanbevelen? Nee
8

Probleem erg goed opgelost

Ik had een Thule fietsdrager velocompact 925 online gekocht bij Halfords. Er was echter een probleem met het slot om de fietsdrager te bevestigen op de trek haak. Dankzij de Halfords vestiging in Doetinchem en Delft is het echter prima opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
1

Waardeloos

Een bagagedrager besteld voor mijn Hercules e-bike, was oktober 2022. Zat wat leveringstijd op dus een maand gewacht en toen nogmaals gebeld. Kwam er binnen een week aan. Kerst/Oud en Nieuw nog niks gehoord met weer hetzelfde antwoord. We zijn inmiddels eind juni en na meermaals gebeld te hebben zonder resultaat, heb ik het opgegeven. Met een woord: waardeloos Ps. Wat nog minstens zo erg is dat de communicatie uitsluitend van mijn kant moest komen en dat van hun kant nooit een up-date laat staan een excuus kwam.

 • Aanbevelen? Nee
10

Mooie winkels en goede dienst verlening

Mooie en overzichtelijke winkels Goede dienstverlening

 • Aanbevelen? Ja
9

Top service

Top personeel die bereid zijn om alle voordelen en nadelen uit te leggen na inruilen van mijn eigen fiets. Paar keer heel fijn telefonisch contact gehad. Ik zou de Halfords in Amstelveen aan iedereen aanraden

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!

We hadden en dakkoffer besteld. De met optie afhalen in de winkel. Tijdens het ophalen vriendelijk geholpen. De medewerker vroeg uit zichzelf of hij kon helpen deze te monteren en het monteren kon uitleggen. Dit heeft hij netjes gedaan met voorzichtigheid voor de auto en dakkoffer. Dakkoffer is gewoon top.

 • Aanbevelen? Ja
6

niet goed ,niet slecht

personeel niet erg vriendelijk , ben 75 jaar en mijn vraag was mag ik even naar het toilet moet erg nodig ,antwoord NEE ,daarop heb ik buiten tegen de zijgevel staan te PISSEN omdat ik binnen niet mocht .

 • Aanbevelen? Nee
1

Lijkt een keten, is het niet

Ik had online iets gekocht en keurig geleverd gekregen, later bleek er toch iets te zijn, echter was dit vanuit een andere vestiging gestuurd. Blijk je alleen bij de winkel geholpen kunnen worden waarvandaan het verstuurd is; waardeloze organisatie, los dat lekker intern op zou ik zeggen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Bas, Vervelend om te horen dat er iets mis was met uw aankoop. Halfords is een franchise formule wat inhoudt dat je koopt bij een zelfstandig ondernemer. Bij een aankoop wordt vermeld dat je een aankoop alleen kunt retourneren in de winkel die uw order geleverd heeft. Gezien de garantie regeling is dit niet anders in te regelen binnen onze organisatie. Mocht u toch met een vraag in een andere vestiging komen proberen we u ten alle tijden zo goed mogelijk te helpen. We vinden het erg jammer dat u ons om deze reden met het cijfer 1 beoordeeld. Met vriendelijke groet, Team Halfords

9

Goede producten, snel geregeld

Producten (voor- en achterlicht) waren snel geleverd en precies zoals op de website vermeldt. Goed verpakt, en ze werkten allebei naar behoren.

 • Aanbevelen? Ja
5

Onduidelijk producten in delen verkopen

Mijn Thule backup ontvangen, ik was eigenlijk blij met en trots op Halfords dat ze dit product eindelijk tegen een schappelijke prijs verkochten gezien hoe oud het backup systeem inmiddels is. Helaas bleek de truc dat je niet de Thule Backup ontvangt maar alleen de box, wat na achteraf zoeken waarom ik er ingestonken ben, blijkt dat foto 3 een vervaagde drager heeft. Ik heb nog serieus overwogen het terug te sturen maar ik heb mijn verlies geaccepteerd. Een verzoek om een oordeel via de mail geeft dan dit resultaat.

 • Aanbevelen? Nee
9

Prima, snelle verzending

Ik had het de volgende dag al binnen Betreft auto maten Geweldig

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ze hadden iets vergeten maar na een e-mailtje had ik de volgende dag de spullen alweer binnen. Top geregeld Halfords. Groeten Freddie Arnhem

 • Aanbevelen? Ja
4

Geen contact mogelijk na defecte levering fiets

We hebben onlangs een meisjes volare oma fiets besteld voor onze dochter. Deze zou rijklaar bezorgd worden. Echter was deze fiets zo slecht in elkaar gezet, dat tijdens de eerste fietsronde haar achterlicht kapot viel en haar zadel ook nog eens los zat. Super gevaarlijk! We krijgen via e-mail geen respons..

 • Aanbevelen? Nee
10

top!

Goed geholpen met keuze maken fiets.

 • Aanbevelen? Ja
4

Snelle afhandeling-defect product

Was cadeau voor de verjaardag van mijn zoontje. Bij uitpakken bleek hij het niet goed te doen en na het bekijken bleek er een scheur in de toeter te zitten. Valt net buiten de bon garantie. Kwam er te laat achter omdat het ingepakt was

 • Aanbevelen? Nee
10

Prima

ik werd na een aankoop in de webwinkel telefonisch goed en vriendelijk geholpen bij een technische vraag

 • Aanbevelen? Ja
6

Product had beter gekund

Betreft een stuurknop gemaakt van wat mindere kwaliteit helaas.... Het metaal dat om de stuur klemt blijkt enigzins "buigbaar" Nu is de prijs dan ook relatief laag maar aangezien het uiteindelijk een onderdeel van je stuur is moet het gewoon goed zijn, essentieel voor de veiligheid! Dus op de volgende vraag die gesteld wordt (Aanbevelen?) kan ik helaas alleen "nee" kiezen... Verders heb ik altijd goede ervaring met Halfords overigens!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Michel, Spijtig om te horen dat het product niet naar uw wens was. We nemen uw feedback mee. Gelukkig heeft u wel altijd goede ervaringen gehad bij ons. Ik ga er van uit dat de 'nee' aanbeveling dan ook gericht is op het product en niet op Halfords zelf:) We zien u graag snel terug op onze webshop of in een van onze winkels! Team Halfords

2

nog niks ontvangen

ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen.

 • Aanbevelen? Nee
8

Goede prijs, kwaliteit en service

Heb al een leren Carpiont stuurhoes besteld die zéér goed bevalt en laatst Turtle Wax Glearvue Repellent en Glasreiniger gekocht. Bevalt uitstekend, streeploos schoon en de waterdruppels glijden zo van je raam door de Glearvue Repellent. Aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
1

Teleurgesteld dat het kinderfiets niet in orde was.

De rem van de fiets was niet afgesteld. Ik moest zelf op zijn verjaardag de rem in orde maken door de remkabel goed af te stellen en vast te maken!

 • Aanbevelen? Nee
8

snel en vakkundig

fiets besteld werd netjes gebelt waneer ik hem nodig had vertelde dat ik hem voor de kerst als kado nodig had dus was allemaal geen probleem fiets netjes in elkaar gezet en gebracht

 • Aanbevelen? Ja
1

Filiaal Amsterdam Noord voor de 2e keer onvriendelijk behandeld door medewerkster

Na lange tijd niet te zijn gegaan door onbeschofte medewerkster ging ik een poging wagen omdat de andere werknemer wel aardig geweest was. Helaas trof ik de arrogante medewerkster die zo te zien haar werk haat en mensen helemaal niet wil helpen. Ik werd door haar agressief en zij reageerde ook agressief terug waardoor ik natuurlijk nog kwader werd. Door haar gedrag werd mijn frustratie alleen maar erger. Een andere medewerker hield haar tegen want ze was van plan mij aan te vallen. Zij had geen begrip voor mijn situatie en het probleem wat ik had met mijn fiets. Aangezien dit de tweede keer is dat ik haar tref en zij dus altijd zo’n onvriendelijke houding heeft zal ik nooit meer daar gaan en raad het voor iedereen af. Er zijn prima andere fietswinkels in de buurt waar het personeel wel vriendelijk is!!!!!!!

 • Aanbevelen? Nee
6

Foutieve vermelding op website

Bij de Kinderfiets Volare Gradient 20" Zwart/Blauw/Aqua 6sp staat aangeven dat er zowel een terugtrap rem als handremmen opzit. Dit klopt echter niet! Achteraf valt hier volgens de winkel ook niets aan te doen.

 • Aanbevelen? Nee

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd