Tevreden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 179 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering en betrouwbare service. Meerdere reviews prijzen vriendelijk personeel en behulpzame service. De algehele ervaring is regelmatig positief, met aandacht voor productkwaliteit en waar voor je geld. De indruk uit de recensies is stabiel en tevredenheid blijft hoog.
2 May 2024
Arnhem
Word netjes op tijd geleverd
29 March 2024
23 March 2024
wim
Adam
Beste Wim,
Bedankt voor je feedback, wellicht heb je de mail die we je hebben gestuurd nadat je de order had geplaatst gemist. In deze mail hebben we je aangegeven dat door een storing in ons systeem de Multi Health Zwanger onterecht op € 0,- kwam te staan en dat dit, zoals je wellicht kunt begrijpen, niet de juiste prijs is voor dit product. We hebben om deze reden dan ook jouw order van 20 potten van dit product geannuleerd. We zullen je vandaag voor de zekerheid nogmaals de desbetreffende mail doorsturen en hierbij ook nogmaals onze excuses voor het ongemak.
En deskundig advies. Er werd goed meegedacht bij de zoektocht naar een alternatief middel. Heel prettig. Veel dank daarvoor!
28 February 2024
Elly
Gorinchem
goed advies ,goede service ,snelle levering ,prima
12 February 2024
Jacqueline Reurink
6026 sh Maarheeze
Goede service, aardige mensen en prima producten! Echt blij mee
21 January 2024
Rita
Snelle levering en netjes
6 January 2024
Jacqueline
Valburg
Producten waar je kunt op bouwen.
31 December 2023
Heel blij mee.
18 November 2023
Hendrik
Mechelen
Duidelijk informatie die in het kleine kookboek nog verder wordt toegelicht.
14 November 2023
John
Oisterwijk
Top kwaliteit & snelle bezorging
14 November 2023
Anna
Waddinxveen
Snelle service product helemaal zoals beschreven en niet duur
15 October 2023
K
Dordrecht
Zeer goede multivitamines, duidelijk beschrijving en snelle service !
11 October 2023
Halfweg
Prima product
18 August 2023
Halfweg
Het bedrijf levert kwalitatief hoogwaardige producten voor een eerlijke prijs.
11 August 2023
Raimond
Zwolle
24 July 2023
Henk
Rotterdam
Proces met pakketje, spulletjes en coach loopt allemaal goed. De teksten van de boekjes en brochures zijn van een matige kwaliteit. Daarbij zijn deze zeer commercieel ingericht om meer kuurtjes en poedertjes te verkopen. In de tekst lijd de waarheid en nuance daaronder. Ik heb met tegenzin en gefronste wengbrauwen nog even doorgelezen, maar t werd me te gortig en alles weggemikt. Wel blij met het strak uitgedachte dieeet en coach.
8 July 2023
Jim
Rdam
Duidelijke site en vlotte levering
6 July 2023
Deborah
Overbetuwe
En supersnelle levering
25 June 2023
Renate
Rotterdam
Top producten en snelle respons bij vragen
15 May 2023
D
Harderwijk
Zeer snelle levering, goed verpakt.
9 May 2023
Relinde
Utrecht
mijn enige opmerking is de verpakking, dat kan milieu en klant vriendelijker. Als voorbeeld: ik heb van jullie gehad vitamine B 12 Adenosyl 3000 (60 zuigtabletten) in een kleine platte verpakking, en heb nu Vitamine B12 1000 mcg 90 zuigtabletten in potje maar slechts 1/8 gevuld. Het potje kwam via post nl in een onwijs grote doos!!, en moest ik voor naar een afgifte punt( omdat ik niet thuis was( werk). Als de tabletten in een kleine verpakking kunnen( het past, er kunnen zelfs 10 tabletten in) dan kan het in een enveloppe met de gewone post bestelling mee. veel voordeliger en beter voor het milieu.
16 April 2023
Rien
Den Haag
De bestellingen komen keurig op tijd. De website is helaas iets gebruiksonvriendelijk.
1 April 2023
Els Morra-Keijzer
Houten
Fittergy..nl is onderdeel van Fittergy Group (EHF Nutrition B.V.) en ontwikkelt al meer dan 20 jaar lifestyleprogramma's en voedingssupplementen voor zowel topatleten als consumenten om je fitter, gezonder en energieker te laten voelen.
De inhoudelijke kennis van medeoprichter en Medisch Bioloog Drs. Remco Verkaik vormt de basis van de huidige Fittergy lifestyle programma's zoals Sportvasten.nl en alle Fittergy voedingssupplementen die je op Fittergy.nl vindt.
Bij Fittergy staat alles in het teken van de energiestofwisseling en maximale vitaliteit. Wij zijn specialist in het behalen van gezondheidswinst middels het activeren van de oergenen - dit staat centraal in alles wat we doen.
Onze programma’s en supplementen worden inmiddels door heel Nederland en Belgie gebruikt en door consumenten en aanbevolen door meer dan 300 Fittergy Coaches.
Molenbaan 4
2908LM Capelle aan den Ijssel