Fijn geholpen
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 141 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
De beoordelingen tonen duidelijke waardering voor de service en de snelheid. Klanten benadrukken vriendelijk personeel en betrouwbare levering. De producten worden beschreven als kwaliteitsvol en duurzaam. Over het algemeen zijn de klanten tevreden met de ervaring.
Fijn geholpen in de zoektocht naar een juiste Sup
3 October 2023
Wim
Breda
Snelle levering, goede communicatie. Leuke app die je veel info geeft qua routes en tips. Mooi, degelijk product.
23 September 2023
Jeanine
Etten-Leur
Zeer tevreden met de snel geleverde Sup!
20 September 2023
Peter
Waalre
Alles wat je nodig hebt zit er bij. Prima service. Alleen de stang van de peddel is een stukje korter dan van mijn andere sup.
13 September 2023
wendy
sleeuwijk
Hoi Wendy,
Goed om te horen dat je tevreden bent. We hebben ook video's op de website hoe je de stang van de peddel kunt aanpassen. Bekijk hier hoe je dat kunt doen: https://www.wannasup.nl/instructievideos/gebruik-accessoires/sup-board-peddel-lengte/
Veel supplezier toegewenst!
Team - WANNAsup
Door de verkeerde postcode in te vullen zou mijn pakket op een totaal ander adres aankomen. Na mailcontact is het geregel dat het naar mijn adres gestuurd werd. Ook werd ik hier nog over gebeld.
11 September 2023
Amanda
Hengelo
Netjes geholpen, er werd ook mee gedacht en worden goede tips gegeven. Mensen met kennis en passie voor wat ze doen
10 September 2023
Lisette Kerstens
Zevenbergen
Past precies en snel geregeld
26 August 2023
John
Doorwerth
Beste John,
Wat vervelend om te horen dat uw vin niet is bezorgd. Ik heb u losstaand even een mail gestuurd met de track and trace informatie (wellicht is deze niet goed aangekomen of in uw spam beland), want de DPD heeft het pakket afgegeven bij een ophaallocatie bij u in de buurt.
Hopelijk kunt u het daar ophalen.
Met vriendelijke groet,
Team Wannasup
Prima service bij wannasub zeker een aanrader voor mij een dikke 10
21 August 2023
William
Geertruidenberg
Besteld en de volgende dag al in huis. Producten precies zoals vermeld op de site.
21 August 2023
robert
Overloon
Geen problemen, exact zoals het hoort. Snelle levering, goede kwaliteit.
2 August 2023
Fijn bedrijf, 2 sup’s besteld Werden snel geleverd Wij kunnen op vakantie
19 July 2023
Jorus
Best
Snel besteld. Opgehaald in Breda. Leuk praatje met medewerker en hij tilde de sup naar mijn auto ondertussen allerlei nuttige info delend. In Frankrijk al paar keer de sup gebruikt. Hartstikke fijn ding.
19 July 2023
Richard
Wagenberg
Een super stabiele sup voor mij en mijn hond. Als beginnende supper was het best even spannend met een hond voorop. De Sups van Wanna sup zijn super stabiel en ook nog eens mooi in uitvoering. Wij gaan hier veel plezier van hebben. 1 klein verbeterpuntje het hondenmatje is iets te groot. Maar niet hinderlijk. Zou hier zeker weer bestellen!
12 July 2023
Madelein Luiten
Oude-Tonge
Na een bezoek in Beda hebben we eenn sup gekocht. Het pakket is zeer compleet en zover ik het kan beoordelen van goede kwaliteit. Er op staan was eerst nog wel een dingetje maar gaat steeds beter!
10 July 2023
Gerard
Medemblik
Ik heb de sup nog niet kunnen testen, maar wel opgeblazen. Snel geleverd, gemakkelijk allemaal in elkaar te zetten. Werkt allemaal goed. Helemaal blij mee.
4 July 2023
Simone
Geldermalsen
Mooie peddelset sup voor aantrekkelijke prijs .
4 July 2023
Frans
Ridderkerk
Ik had het team van WANNAsup een email gestuurd met een vraag, en op de volgende werkdag was die al beantwoord, hartstikke fijn! Meteen mijn bestelling geplaatst, en die kwam in 2 pakketten. Deel 1 kwam de volgende dag al, en deel 2 de dag er na, maar dat lag hoogstwaarschijnlijk aan dpd. Alles was goed ingepakt en in perfecte conditie.
1 July 2023
Laura
Geldrop
29 June 2023
Denise
Tilburg
Vriendelijke , snel en toegankelijk contact met de medewerkers van WANNAsup. Geven extra tips via e-mail en app. Ik heb nu een 2e sup voor mijn partner erbij gekocht. Beide van WANNAsup. Zeer goede kwaliteit en heel stabiel (ook als er veel golven zijn). En ik vind het zo fijn dat je de sup in de rugzak overal mee naartoe kan nemen en dat je hem zo hebt opgepompt en als je klaar bent ook zo weer opgerold hebt.
24 June 2023
Ingrid
SLEEUWIJK
1 keer de sup van mijn schoonzus geprobeerd en ik was om. Wat is het heerlijk om te suppen. Gelijk een sup besteld en heel snel in huis. Ontzettend blij met het volledige pakket. Ik heb nu gelijk alles in huis voor heel veel sup plezier.
24 June 2023
Carmelita
Den Haag
Prima ding
26 April 2023
Robert Jan
Drachten
Overzichtelijke website en ruime keuze. Perfecte service
23 February 2023
Richard
Rotterdam
Snelle service Goede uitleg Goede volledige pakketten voor goede prijs en met handige tas.
25 January 2023
P
Ijsselstein
Onze zoon (9 jaar) zeurde al een geruime tijd om een sup. In de zomer ervaarde ik zelf hoe leuk een sup is. Toen ben ik mij gaan oriënteren om uiteindelijk een sup te kopen. Naarmate de herfst kwam, staakte ik de zoektocht. En in de week van black friday kon ik deze deal niet voorbij laten gaan. Na de wintersport mag het gauw lente worden, zodat ik kan toeren op mijn sup! Waarom een 7? Ik had de sup online besteld. De website gaf aan: "vandaag besteld, morgen geleverd". Wij wilden hem graag zelf ophalen en had tijdens de bestelling op dinsdagochtend aangegeven dat we hem vrijdag wilden ophalen. Want dan was mijn partner voor zijn werk in de buurt. Uiteindelijk op donderdag contact opgenomen, want had nog niks van ze gehoord. Op donderdag aan het einde van de middag kregen we het bericht dat hij op vrijdag afgehaald kon worden.
9 December 2022
Maaike Zijlstra
Diemen
WANNAsup is een Nederlands bedrijf gevestigd in Enschede. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een druk bestaan, lichaam en geest kan ontspannen door middel van suppen. Onze sup boards worden in Nederland ontworpen en ontwikkeld. Hierbij hebben we rekening gehouden met de beste sup board technologieën. Zo beschikken al onze opblaasbare sup boarden over drop-stitch fusion technologie waarbij duizenden draden de boven- en onderkant van het board met elkaar verbinden. Zo zijn we er in geslaagd een board te ontwikkelen wat zeer stevig is, een lange levensduur heeft en geschikt is voor zowel een beginnende als een ervaren supper.
Sup accessoires
Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan accessoires binnen ons assortiment. Zo kun je extra ontzorgd worden tijdens het suppen. Denk bijvoorbeeld aan een snelle elektrische pomp, lichte peddels, maar ook een zitje waarmee je jouw board in een kajak kunt veranderen.
Service
We vinden het belangrijk dat iedere supper het maximale uit zijn of haar sup ervaring haalt. Daarom stellen we hoge eisen aan onze service. We zullen altijd met je meedenken of snel op jouw vragen reageren. Omdat we zelf fanatieke suppers zijn, hebben we ook een gratis sup app ontwikkeld. Hierin zijn vele sup routes door Nederland en België te vinden. Maar ook tips over het gebruik en onderhoud van je board en accessoires. De app download je eenvoudig via de App store of Google Play.
Wij hopen dat je ontzettend veel plezier hebt van jouw WANNAsup sup board. Bij vragen staan we graag voor je klaar!
Nijverheidstraat 11B
7511 JM Enschede