alles zur vollsten Zufriedenheit. Würden jederzeit wieder bestellen
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 215 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering, aantrekkelijke prijzen en een gemakkelijke bestelervaring. De meeste beoordelingen noemen duidelijke productinformatie, betrouwbare levering en behulpzame service. Een klein aantal zendingen kende incidentele bezorgingsproblemen, maar dit komt zelden voor. De algehele indruk is positief en consistent.
super. Alles zur vollsten Zufriedenheit. Gerne wieder
21 March 2025
Peter
Überlingen
Zeer goede ervaring, alles meer dan ok
19 March 2025
Iris
Korbeek-Lo, België
Snelle levering, kaarsen zijn geen 24h maar eerder 22h. Al met al prima prijs kwaliteit verhouding
11 March 2025
Eros
Alphen
Goed verpakt. Alles heel aangekomen. Prima kaarsen. Gebruiken al jaren dezelfde..
6 March 2025
Johan
't Harde
Voor het eerst kaarsen besteld bij KaarsenPlus, naar volle tevredenheid. De volgende keer weet ik jullie weer te vinden !
27 January 2025
Aart
Waardenburg
uitstekend
21 January 2025
piet
Medemblik
Duidelijke site. Snelle service.
20 January 2025
C.
Apeldoorn
Goed product, snelle levering en keurig verpakt
9 January 2025
Marion
Schagen
Perfect,uitmuntende service en zoals beschreven. Vandaag besteld morgen geleverd. Toppie aanrader voor potentiële kopers.
6 January 2025
Frank
Duffel
Top service en snel
25 November 2024
Claire
Amsterdam
Snelle service, consistentie, perfect product
23 November 2024
Ioanna
Haarlem
Prima kwaliteit, nette levering......in 1 woord "GEWELDIG!!!
18 November 2024
Berny
nono
Blij KaarsenPlus gevonden te hebben! Mooie aanbiedingen en meteen voor de hele winter kaarsen en waxinelichtje in groot verpakking gekocht. Snel geleverd . Ben er blij mee
12 November 2024
Ineke
Langbroek
5 November 2024
Diana Simons
VENLO
scheelt heel veel in prijs
4 November 2024
sandy
venlo
Perfect als altijd.Snelle levering.Soms moet ik er aan wennen dat niet altijd de gewenste kleur beschikbaar is in de stompkaarsen.Rood blijft voor mij altijd de mooiere kleur.
21 October 2024
P.H.
Reuver
Die Bolsius Kerzen werden zu einem angemessenen Preis angeboten. Gute und schnelle Lieferung. Einziger Wermutstropfen ist der Mindestbestellbetrag, der für eine Privatperson etwas hoch ist. So habe ich aber jetzt zumindest einen Vorrat :-)
16 October 2024
Carmen
Hamburg
Elk jaar bestel ik een paar dozen refill kaarsen om de herfst en winter door te komen. Ook als particulier krijg je de goede service en een extraatje, top !
28 September 2024
Ella
Rijssen
Vlotte levering.
2 September 2024
Rina
Almere
2 sets graflichten aangekocht, zeer goede verpakking, snelle en volledige levering.
15 July 2024
Ivan
hofstade-zemst
Snelle levering, hoge kwaliteit en goede klantenservice!
14 May 2024
Janine
Ridderkerk
Die Lieferung erfolgte prompt. Die Ware ist ausgezeichnet. Jederzeit wieder. Ich kann sie nur weiter empfehlen.
20 April 2024
Josef
Hilden
Snelle en nette levering
25 March 2024
anja
Steenbergen
Over de kaarsjes valt weinig te zeggen maar wel over de 21 % BTW die er mog eens boven op kwam. Nog nooit bij een webwinkel meegemaakt. Jammer.
Beveelt niet aan
21 March 2024
Piet
Roosendaal
Vlotte en snelle levering.
21 March 2024
Rony
Oosterzele
Kaarsen Plus is een familiebedrijf dat begonnen is met de verkoop van kaarsen aan (met name) horecabedrijven. Maar ook consumenten weten ons inmiddels te vinden. Ons assortiment is de laatste jaren uitgebreid met o.a. servetten, bestekzakjes en andere disposables. Kaarsen Plus is gericht op het leveren van kwaliteitsproducten tegen een lage prijs. Daarnaast staat het bieden van een goede service bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het dan ook erg belangrijk wat onze klanten van ons vinden, zodat wij, indien nodig, onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren. Op deze pagina leest u de beoordelingen.
Ervaar zelf het gemak en de voordelen van bestellen bij Kaarsen Plus:
Haaksbergseweg 120
7161 BN Neede