Het drogen heeft een belangrijke invloed op naden in het behang. Dit geldt eigenlijk voor alle soorten behang, maar met name voor vinyl. Dus om naden in het behang te voorkomen, moet de temperatuur in de ruimte tijdens het droogproces zo constant mogelijk zijn en niet te hoog. Verwarmen van ruimtes is sowieso een afrader: naden in het behang ontstaan vaak bij de verwarmingsbuizen en radiators. Een andere tip om naden in het behang te voorkomen, is door alle materialen 48 uur voorafgaand aan het behangen, in de desbetreffende ruimte te bewaren. Het youpri team
Dank voor jouw reactie en wij wensen je nog veel plezier van de deursticker met fotocollage. Het youpri team
Bedankt voor je uitgebreide review. Onze producten zijn altijd van hoge kwaliteit. Wij gaan niet voor de 'goedkoopste optie'. Uiteindelijk is dit toch een product waar je lang plezier van wilt hebben. Wij wensen je nog veel plezier van het rolgordijn. Het youpri team
Bedankt voor de feedback. Wij wensen je nog veel plezier van het rolgordijn strand. Het youpri team
Dank voor de recensie. Wij wensen je nog veel plezier van jouw deursticker. Het youpri team
Dank voor het mooie cijfer van de recensie. Veel plezier van de deurstickers! Het youpri team.
Wij hebben vliesbehang in ons assortiment. Dat is zeer stevig en voorkomt dat het gaat scheuren tijdens het plakken. (tip: gebruik een goed scherp hobbymes voor het snijden van het behang) Bedankt voor jouw feedback Marieke. het youpri team.
Deze foto had een zogenaamde scherpte/diepte instelling waardoor het beeld vooraan scherp is en de achtergrond minder scherp. Van dichtbij kan dit dan als onscherp ervaren worden, maar wanneer je het beeld op kijkafstand ziet, dan is het totaalbeeld heel goed. Bedankt voor jouw reactie en nog veel plezier van het fotobehang! het youpri team
Wij ontvingen de reactie en waren verbaasd omdat in de bestanden alle maten klopten. Intern zijn we gaan bekijken waar het mis is gegaan. Bij het omzetten van het bestand naar een printbestand is door de software een aanpassing gedaan. Dit was de 'boosdoener'. Inmiddels hebben wij u gemaild en een passende oplossing wordt uiteraard geboden. Met onze welgemeende excuses! Het youpri team
Dank voor je reactie Heidi. Doordat we naar een andere software zijn overgestapt, zijn de track en trace meldingen direct verzonden. Dit zorgde voor verwarring. Wij wensen je veel plezier van jouw lampenkap. Met vriendelijke groet, het youpri team
Dank voor de mooie recensie! Veel plezier van jouw fotobehang Sophia Loren. Het youpri team.
Heel veel plezier van jouw deursticker Miranda! Het youpri team
Dank voor jouw feedback over het glasweefsel behang. Veel plezier van de mooie print op de muur. Het youpri team
Wat fijn dat je als onze 'trouwe klant' zo tevreden bent Marieke! Dat waarderen we enorm. Ook dit keer wensen we je weer veel plezier van jouw fotobehangen. Het youpri team
Weer iemand blij gemaakt met een mooie youpri deursticker ;) Veel plezier ervan! Het youpri team
Wat fijn dat de lampenkap zo'n succes is. Bedankt voor de recensie en nog veel plezier ervan! Het youpri team
Wij vinden het resultaat altijd belangrijker dan alleen maar een 'bestelling' maken en verzenden. En dan is het altijd fijn om dit van onze klant terug te horen. Bedankt voor de mooie reactie. Het youpri team
Bedankt voor de mooie feedback! Het youpri team
Fijn om te horen. Wij vinden klantcontact ook echt heel belangrijk en begeleiden de klant waar mogelijk om zo een perfect behang te kunnen maken. Wij hopen dat je nog veel plezier hebt van het stadion behang! Het youpri team
Bedankt voor de mooie feedback. Zo weten we tenminste dat het filmpje 'werkt' en duidelijk genoeg is. Wij wensen je veel plezier van de deurposter. Het youpri team
Super bedankt voor de mooie lovende woorden! Jij koos voor ons glad vliesbehang met een mooie koeienprint erop. En natuurlijk wensen wij je er heel veel plezier mee. Het youpri team
Wij vinden kwaliteit belangrijk en daarom is onze 'voordelige keus' glad vliesbehang niet alleen voordelig maar ook gewoon een zeer goed behang. Nog veel plezier van het mooie stadion behang. Het youpri team
Goed te horen dat alles prima verlopen is. Wij wensen je veel plezier van de deursticker. Het youpri team
Bedankt voor de feedback en nog veel plezier van jouw deursticker! Het youpri team
YOUPRI maakt jouw print persoonlijk! Fotobehang, rolgordijn, deurstickers, lampenkappen, tafelstickers en meer op maat gemaakte fotoproducten voor in huis. Kijk in onze uitgebreide collectie van meer dan 3000 beelden of maak het helemaal persoonlijk met jouw eigen foto. Onze designers staan voor je klaar om een uniek behang met fotocollage, een deursticker met collage, een rolgordijn met foto of een gepersonaliseerde lampenkap te ontwerpen. Je ontvangt altijd een gratis digitale drukproef, zodat je precies kunt zien hoe jouw gekozen product eruit komt te zien. En daarbij leveren wij ook razendsnel. Een op maat gemaakt product binnen 5-7 werkdagen in huis. Voor Nederland en België! Ga snel naar onze shop voor meer informatie of bestellen.