Het pakket is tot 2x toe (binnen het aantal werkdagen dat wij hanteren) aangeboden door de pakketdienst. De klant was niet thuis en het pakket ligt reeds klaar om opgehaald te worden op het pakketpunt.
Originele beoordeling
YOUPRI maakt jouw print persoonlijk! Fotobehang, rolgordijn, deurstickers, lampenkappen, tafelstickers en meer op maat gemaakte fotoproducten voor in huis. Kijk in onze uitgebreide collectie van meer dan 3000 beelden of maak het helemaal persoonlijk met jouw eigen foto. Onze designers staan voor je klaar om een uniek behang met fotocollage, een deursticker met collage, een rolgordijn met foto of een gepersonaliseerde lampenkap te ontwerpen. Je ontvangt altijd een gratis digitale drukproef, zodat je precies kunt zien hoe jouw gekozen product eruit komt te zien. En daarbij leveren wij ook razendsnel. Een op maat gemaakt product binnen 5-7 werkdagen in huis. Voor Nederland en België! Ga snel naar onze shop voor meer informatie of bestellen.