Heeft een totaal van 87 beoordelingen met een gemiddelde score van 7,9
Review overzicht
Positief sentiment84%
De reviews laten over het algemeen een positieve ervaring zien met snelle levering en goede productkwaliteit. Enkele incidenten met defecte of lekkende flessen werden adequaat opgelost door de klantenservice met vervangend product en kortingen. Gebruikers waarderen het duurzame ontwerp en de praktische kenmerken van de drinkware. De service wordt regelmatig genoemd als een sterke kant, met aandacht voor klanttevredenheid.
Sterke punten
Snelle en efficiënte service
Goede kwaliteit van bekers en bidons
Vlotte afhandeling van problemen
Gebaseerd op 16 reviews
Wel verkopen. Geen service
Onlangs een fles met dop gekocht. Dop paste niet op de fles, terwijl de website duidelijk aangeeft dat de dop bij die fles past. Dit heb ik gemeld via een contactformulier, want persoonlijk contact was niet mogelijk. Binnen drie dagen zou er een reactie komen was de standaard reactie via de e-mail, echter na drie dagen nog steeds niets gehoord.
Dacht via de ASN Bank bij een betrouwbaar adres iets te kopen, echter helaas. Daarom wel verkopen. Geen service.
21 March 2025
Epco
Groningen
Beste Epco,
Vervelend dat je nog niks van ons vernomen had, je hebt een mail van ons ontvangen. We kijken graag even naar een oplossing met je voor dit probleem.
Groet, Team Retulp
prima beker, mooi om te zien, isoleert goed
toen mijn beker na jaren intensief gebruik begon te lekken kon ik voor weinig geld een nieuwe dop bestellen die verpakt in karton per fietskoerier werd bezorgd. Super duurzaam dus en geen plastic in het milieu erbij
21 March 2025
Marijke
arnhem
Reactie van Retulp
Dankjewel voor je mooie beoordeling Marijke!
Mug en thermosfles
Mooie mug om de koffie warm te houden zonder plastic deeltjes. Lichtgewicht en prima inhoud. Ook de thermosfles bevalt goed met reserve schroefdop. We hadden er al twee die nog altijd, ook na 8 jaar, goed bevallen. Op mail werd snel gereageerd en ook de bestelling was snel binnen. En de prijs is een beleving. Ik vind het de prijs in ieder geval meer dan waard.
17 March 2025
Seb
Dijk en Waard
Reactie van Retulp
Dankjewel Seb, fijn om te horen!
Gr, Dennis
Belachelijk hoge prijs voor een artikel van niets
Een koeltas besteld van een cadeaubon. Het is voldoet helemaal niet aan de verwachtingen. Het is klein en belachelijk duur.
17 March 2025
Mirelle
H
Dag Mirelle,
Dat vinden we jammer om te horen! Mocht je willen kijken hoe we je verwachtingen kunnen verbeteren neem dan gerust even contact met ons, wellicht kunnen we een oplossing vinden.
Gr, Dennis
Weinig begrip en slecht klantgericht gedrag van de medewerker
Product was defect bij de levering en ik moest volharden om de retour te regelen en moest nog zelf de retourzending kosten betalen. Wat een slechte ervaring!
16 March 2025
AP
Nijmegen
Slechte kwaliteit
Veel betaald voor een koeltas, krijg je een kleine koeltas in de brievenbus van bagger kwaliteit.
Het lijkt wel Temu
8 February 2025
kevin
Emmen
Goed ontwerp
Geen kleine schroefdraad, een opening met een grootte waaruit goed valt te drinken èn groot genoeg om goed te kunnen afwassen. Fijn ontwerp!
7 February 2025
R
Prima levering
Snelle levering, mooi product.
7 February 2025
Helmi
Bussum
Mooie verhalen, maar enigszins teleurgesteld in product en communicatie.
(8-5-2025 aangevuld/aangepast)
De eerste keer dat ik mijn mooie nieuwe Retulp Ocean Flask 500ml thermosfles gebruikt heb was helaas geen succes.
Op een koude ochtend thee in de Retulp thermosfles meegenomen met kanoën. Onderweg een paar slokken gedronken uit de bijbehorende bekerdop waarbij de schenkdopsluiting al moeizaam werkte. Thuisgekomen leek de dop iets gelekt te hebben, maar nog niet zorgwekkend.
Wel zorgwekkend was dat de resterende thee in de thermosfles een zeer sterke en vieze plasticgeur had, vergelijkbaar met de geur van een grijze plastic huisvuilzak.
Deze geur bleek van de schenkdop af te komen. De thee heb ik snel weggespoeld, maar het schenkdopmechanisme bleek nu helemaal niet meer te functioneren.
Ik verwacht dat ik thee kan meenemen in deze thermoskan en hoopte er nog lang plezier van te hebben, in ieder geval langer dan een wegwerpfles.
Bovenstaande gemeld bij Retulp via hun website. Kreeg per mail de automatische reactie "We zullen deze vraag behandelen en komen binnen 3 werkdagen terug met een passende reactie. Alvast bedankt voor het geduld."
Ik heb daarom even gewacht met deze gevraagde beoordeling.
Ik vind het ook niet erg om nog wat langer geduld te hebben, maar had na 4 werkdagen nog niets gehoord.
Na plaatsen beoordeling nam Retulp contact op. Websitemelding zou niet ontvangen zijn. Kreeg snel eenzelfde nieuwe dop toegestuurd en werd per mail vriendelijk te woord gestaan.
De dop gaf eenzelfde onaangename geur af aan een hete flesinhoud, maar na een aantal maanden is dit wel steeds minder en wel acceptabel geworden.
Uit voorzorg gebruik ik het tapmechanisme van de dop niet met hete drank.
Het formaat en uiterlijk van de thermosfles is mooi, maar misschien had ik beter een ander type thermosfles bij Retulp kunnen uitzoeken.
15 January 2025
B.H.K.
Dijk en Waard
Handige tas, geweldig dat de bezorging met de fiets is
Enige jammere was dat de tas geopend en met een scherpe vouw in het hengsel bezorgt is. Geen ramp, de vouw gaat er vast wel een keer uit. Maar het doet wel af aan de beleving als het er minder verzorgt uitziet. Het hele idee achter retulp vind ik fantastisch! De tas bevalt goed. Mocht er een nieuwe lijn komen dan adviseer ik om er nog wat vakjes in te bouwen én andere kleuren uitbrengen.
14 January 2025
12 January 2025
Sjoerd
Zoetermeer
Goed!
Prima! Wel vind ik het jammer dat het stickertje met jullie naam een beetje scheef op mijn thermosbeker zit. Niet zo mooi en voor een dure beker vind ik dat jammer. Maar verder een supermooie en fijne koffiebeker met twee verschillende doppen.
De thermosfles die ik ook heb besteld is perfect!
Bestellen en verzending ging snel en prima!
7 January 2025
Chantal
Nijmegen
Slecht, veel te duur en erg veel onduidelijkheid met bestelling en ophalen daarvan!
Bestelling lukte niet in 1 keer en kon alleen met dure verzendkosten aanklikken terwijl ik de bestelling heb opgehaald!
Toen moest ik ook nog een andere kleur tasje kiezen want de roze die ik graag wou was op!!
Veel te dure producten!
4 January 2025
Frederike
Geen klantvriendelijke website
Het is lastig een product uit te zoeken en bestellen.
25 December 2024
Gerda
Verwarrend
Ik had een bon van € 20,- . Ik heb iets voor 9,95 gekocht. Toen ik nog iets wilde bestellen bleek dat dat niet meer kon omdat het bedrag in
1 keer besteed moest worden. Dat stond nergens vermeld! Toen ik mijn probleem meldde kon ik, uit coulance, een nw code krijgen. Ze wilden mijn niet gelukte bestelling ook alsnog opsturen. Daar heb ik voor gekozen en dat werd ook bevestigd door retulp. Nu 10 dagen later nog steeds niks. Ik ga nog maar weer mailen, bellen kan niet. Een mooi bedrijf maar met, nog veel, probleempjes in de communicatie.
24 December 2024
Sjoukje
Jammer
Sympathieke webshop gezien doel plastic gebruik te verminderen. Mug thermosbeker besteld, die er echt prachtig uitziet. Hij zou warme drank uren warm houden en erg handig onderweg zijn. Wat schetst mijn verbazing dat er een (drink) gat in de deksel zit, dus de beker niet echt afsluitbaar is? Koffie to go de hele tijd vasthouden, en daarna in een plastic zakje in je werktas om koffieresten in je tas te voorkomen?..En hoe neem je een lekker koel mokje water mee??
Jammerrr…
17 October 2024
Erna M. Buist
's-Hertogenbosch
Mooie mug
De mug ziet er mooi uit en je eten blijft lekker lang warm.
15 October 2024
Maaike
Hoofddorp
Fijne warmhoudbeker
Een warmhoudbeker die doet wat ie zegt. Mijn lunch en soep houdt hij goed warm.
Makkelijk besteld, snel in huis.
Ik ben tevreden!
14 October 2024
Karin
Berlicum
Mooie uitvoering en stabiel
Ik ben gevallen voor de uitstraling maar het is ook nog eens een hele goeie beker in kwaliteit… ik ben op moment op reis en ik geniet er goed van, m’n eigen beker voor onderweg voor thee en macha… Fan! Ik ga als ik terug ben van vakantie naar het gehele assortiment kijken…
13 October 2024
Brigitte Robert
Amsterdam
Retulp rvs waterflessen kwetsbaar!
Toen de twee waterflessen (rvs, met bamboe dop) binnen kwamen zag het er kwalitatief goed uit, dus dat ook opgeschreven in de review op bol.com. Echter na enkele dagen gebruik zaten er al deuken in de fles (en we hebben er echt niet op geslagen of zo...). De bodem ging ook wat bol naar buiten toe staan en de groene verf van de ene fles (de anders is rvs kleur) bladdert nu na enkele weken ook af, terwijl we de flessen enkel met de hand met lauwwarm water en wat dreft afwassen. Als je op zoek bent naar goede kwaliteit flessen zou ik deze niet kopen! Zonde van de 30 euro.
11 October 2024
Jasper
zwolle
Blijft niet warm
Ik heb het geprobeerd met warm water erin voor die tijd, maar het blijft echt niet warm. Ik zou het niet meer kopen..
10 October 2024
Bert
Ermelo
Besteld en de volgende dag binnen.
Handig om warme soep mee te nemen.
De schroef dop loopt niet altijd goed.
1 October 2024
Anneke
Veenendaal
Duurzaamheid/milieubewustzijn kan beter.
De verzendkosten van één afdichtring voor de urban fles (€ 1,00) waren in eerste instantie €6,95 en werden na enig heen en weer contact bijgesteld naar €4,95. Nog steeds niet erg in verhouding, maar oké we doen het maar, want een hele fles weggooien is helemáál niet duurzaam.
Vervolgens wordt het ringetje in een enveloppe gebracht door een koeriersdienst! We wonen in het buitengebied dus apart transport dus extra CO2 en extra Stikstof uitstoot! 4x per week komt PostNL voorbij met een elektrische brommer… dát had dus óók gekund!
6 September 2024
Em
Noordwolde
Review overzicht
Positief sentiment84%
Heeft een totaal van 87 beoordelingen met een gemiddelde score van 7,9
Over Retulp
Om de plastic soep bij de bron aan te pakken en het aantal plastic flesjes terug te dringen inspireren wij om aantrekkelijke herbruikbare alternatieven te gebruiken.
Daarnaast werken wij samen met verschillende goede doelen, zoals het Wereld Natuur Fonds, Club Kakatua en Made Blue. De producten van Retulp zijn dan ook niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor een ander en de planeet!
VOOR JEZELF – een handige herbruikbare fles of lunchzak
Retulp is een Nederlandse Social Enterprise die mensen met mooie handige drink- & lunchware wil verleiden om geen wegwerp bekertjes, flesjes en zakjes meer te gebruiken. Door Retulp bekers en lunchtassen te gebruiken zorg je ervoor dat de enorme berg aan plastic afval niet nog groter wordt. Lets just cancel single use plastic. Okay?
VOOR EEN ANDER – drinkwater donatie
Bij aankoop van een Retulp fles zorg je er voor dat er iemand elders met je meedrinkt. De afgelopen 7 jaar heeft Retulp er voor gezorgd dat er ruim 100 miljoen liter schoon drinkwater is gedoneerd aan mensen in Afrika en Indonesië. De donaties worden onder controle van Aqua for All geïnvesteerd in waterprojecten die worden uitgevoerd door: Amref Flying Doctors, Het Rode Kruis, Simavi en World Vision.
VOOR DE PLANEET – no excuse for single use
Behalve voor jezelf, een ander zijn onze flessen natuurlijk voor goed voor de planeet. De enige manier om de al maar toenemende berg wegwerp flesjes, bekertjes en blikjes echt tegen te gaan is om je eigen hervulbare fles te gebruiken. Voorkomen is veel en veel beter dan recyclen. Retulp is Business Supporter van het Wereld Natuur Fonds. Met onze support zet WWF zich in voor een plasticvrije zee.