Las het gedicht in de krant en was daardoor erg geraakt.
21 December 2024
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 79 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Over het geheel genomen benadrukken de beoordelingen consequent de hoge kwaliteit van de poëzie en de soepele samenwerking. Lezers waarderen hoe gevoelens zijn vertaald naar goed gemaakte regels. De service wordt beschreven als persoonlijk en professioneel, met betrouwbare ondersteuning. De algehele ervaring is warm en gedenkwaardig.
Las het gedicht in de krant en was daardoor erg geraakt.
21 December 2024
Jan
Zwolle
Helaas werden mijn kaarten niet naar Noorwegen verstuurd.Dat vond men te "moeilijk".
Beveelt niet aan
20 December 2024
Elly
Storforshei
Beste Elly,
wat gek, ik heb u telefonisch gesproken en toen was het na goed en prettig onderling overleg geen enkel probleem om het naar een verzendadres te sturen in Nederland.
Toch bedankt voor uw reactie.
Fijne weekend toegewenst en veel plezier met uw bestelling!
Met vriendelijke groet,
Xander de Ligt
www.tanjahelderman.nl
Supermooie kalender gekocht met gedichten van Tanja. Echt zo fraai vormgegeven. Prachtige kwaliteit.
20 December 2024
Annette
Zuidwolde
Heb 2 dibonds besteld en ontvangen. Echt geweldig mooi. Helaas zat er een beschadiging op een dibond, dit is netjes opgelost.
22 November 2024
Petra
Vianen
Heel snelle reacties en levering! Heel gebruiksvriendelijk en helemaal wat we ervan verwachtten!
Sandra
Geel
Het gedicht dat ik wilde werd prachtig uitgewerkt op een A4 poster. Vlotte reactie en snel en goed verzorgd!
Margreet
Koog a.d. Zaan
Blij met de gedichten die ik ontving. Ook blij met de workshop en het persoonlijke traject dat ik nu volg bij Tanja. Ik vind het fijn hoe ze meedenkt en meekijkt naar wat ik schrijf. Ze laat me nieuwe mogelijkheden zien om woorden te geven aan wat er leeft in en om me heen.
Nelleke
Kampen
Marga
Veendam
Heb een muurcirkel besteld voor in de slaapkamer, snelle levering, prachtig gedicht, een aanwinst voor de slaapkamer! Heel tevreden en bestel vast nog een keer weer bij Tanja!
Anja
Roden
Bestellen gaat super makkelijk, levertijd is precies als afgesproken, product is geweldig.
Marianne
Oirsbeek
Fantastisch mooi en met zorg verpakt.
Ans
N
Wij kozen voor de muurcirkel met het gedicht De kust. Dat werd snel en keurig verpakt thuisbezorgd. De verpakking is tevens een hulpmiddel om de cirkel eenvoudig op te hangen. De instructie is duidelijk. Enige-kleine- minpuntje is dat het luikje moest worden bijgesneden, maar een kniesoor die daar een issue van maakt.
Lieke
Albergen
Laatst 2 werken van Tanja besteld op dibond. Op de website stond een levertijd van 3 werkdagen en dat klopte precies De pakketten waren zeer goed verpakt. Gedichten komen op een mooi plekje te hangen
Jos
Bergen
Tanja maakt prachtige gedichten, die op meerdere manieren verwerkt worden. De bestelling wordt vlot geleverd en de communicatie hierover is goed.
Conny
Oosterbeek
xx
18 September 2024
M
xx
Hele snelle levering van 4 prachtige kaarten die ik via de site heb besteld.
23 August 2024
Janny
Bergen op Zoom
De gedichten spreken me erg aan. Voor elke gelegenheid is er een gedicht te vinden. De producten, die ermee te bestellen zijn, zijn van een mooie en goede kwaliteit.
10 June 2024
Conny
Oosterbeek
Wat een talent om zo treffend gevoel om te zetten in woorden! Zo vaak is het echt "raak", ook in verdrietige tijden.
1 May 2024
Christiaan
Wageningen
Fijne ervaring! De levering was vlot en het gedicht was prachtig gedrukt. Mooie materialen!
14 March 2024
Femke
Brielle
Een zeldzaam talent met woorden
26 February 2024
marian
Bugeat Frankrijk
De workshop bij Tanja, is goed. Het maakt dat je een nieuw perspectief krijgt op schrijven en helpt ook je professionaliteit te vergroten. De kwetsbaarheid en kracht van Tanja nodigt je uit om meer van jezelf te laten zien.
26 February 2024
Ilse
Eindhoven
Empatische gedichten, die verdiepend werken en liefdevol zijn. Ze worden op een simpele en daardoor mooie wijze gepresenteerd.
23 February 2024
Theresia
Løgstør, Denemarken
Prachtig gedicht op poster. Keurig opgestuurd en goed verpakt.
8 February 2024
Jorien
Zaandam
Voor een kado heb ik een prachtig gedicht op dibond besteld en het zag er geweldig uit.
5 February 2024
Ellen
Rhenen
Het gedicht wat Tanja voor mij schreef is van onschatbare waarde, zo treffend, vol hoop en liefde.
5 February 2024
Patricia
Loon op Zand
Ik schrijf en verkoop gedichten. In woorden kan ik mijn ziel en zaligheid kwijt. Het is mijn grote droom en dierbare missie om gedichten meer zichtbaar te maken en de wereld te versieren en verrijken met treffende, troostende, hoop- en liefdevolle gedichten. De kracht van een gedicht is immens en de toepasbaarheid oneindig. Ik vind de woorden die jij zoekt.
Vlambloem 52
3068 JE Rotterdam