Thuiswinkel Waarborg

 

Kiyoh is als enige reviewpartij door Thuiswinkel.org gekozen om de Thuiswinkel Waarborg Reviews te faciliteren. Leden van Thuiswinkel gebruiken het kiyoh systeem in de ‘look and feel’ van Thuiswinkel.org. Dit waarborg is het meest kwalitatieve keurmerk voor webshops die binnen Nederland verkopen en wekt vertrouwen bij consumenten.

 

Daarnaast hebben zij tevens Shopping Secure als internationaal keurmerk opgezet voor webshops die buiten Nederland verkopen. Gecertificeerde leden laten met het Nederlandse of internationale keurmerk zien dat zij juridisch, financieel en ict-technisch gezond zijn.

 

 

Thuiswinkel reviews

Reviews beantwoorden vragen van de zoekende consument, stellen gerust en laten zien dat jouw webshop een betrouwbare plek is om te winkelen. De Thuiswinkel Waarborg Reviews draaien volledig op de kiyoh technologie en worden getoond in de eigen huisstijl. Alleen klanten die in je webshop een aankoop hebben gedaan mogen een review achterlaten. Je bepaalt zelf wanneer zij een verzoek hiervoor ontvangen. Google toont de sterren bij je website in de zoekresultaten, de Ads campagne en Google Shopping.

Thuiswinkel Reviews zijn alleen beschikbaar voor gecertificeerde leden van Thuiswinkel.org. Ben je lid van Thuiswinkel Waarborg? Meld je dan hier aan om gebruik te maken van onze reviews. Ben je geen lid? Informeer dan bij Thuiswinkel Waarborg naar een lidmaatschap.