Terug

Voordeeluitjes: Dit zijn de meest populaire hotels in Nederland!

Nu het ons al even wordt afgeraden om in het buitenland op vakantie te gaan, gaat men de mooie plekjes van ons eigen land ontdekken. Maar waar kun je nu leukst overnachten in Nederland? De organisatie voordeeluitjes deelt op haar website vaak leuke uitjes en accommodaties die in Nederland te vinden zijn. Zo ook twee blogs waarin zij de best beoordeelde hotels in Nederland uitlichten.

 

De hotels zijn gelegen in verschillende populaire regio’s van Nederland. Ze zijn geanalyseerd naar de verzamelde reviews van hun gasten. De uiteindelijke cijfers zijn gebaseerd op het aantal behaalde positieve en negatieve reviews, welke mede door ons platform zijn verzameld. Per regio hebben zij een TOP 5 opgesteld om in een oogopslag te zien waar je moet wezen voor een heerlijke overnachting.

 

Onderzoek 1: De Veluwe, de Wadden, Kustplaatsen en de Achterhoek

Zo hebben ze in het eerste deel van het onderzoek hotels geanalyseerd op de natuurrijke en veelzijdige Veluwe, de mooie Wadden, de leuke Kustplaatsen van Nederland en de gemoedelijke en groene Achterhoek.

Benieuwd naar de leukste hotels hier? Bekijk ze hier.

De veluwe, de Wadden, de Nederlandse Kust en de Achterhoek

 

Onderzoek 2: Zuid-Limburg, Twente, Drenthe en Friesland

Het tweede deel van het onderzoek heeft nog een aantal prachtige regio’s van Nederland onder de loep genomen. Zo het mooie Zuid-Limburg, het authentieke Twente, het avontuurlijk Drenthe en het heerlijk rustgevende Friesland.

Bekijk hier de beste hotels in deze populaire regio’s van Nederland.

Zuid-Limburg, Twente, Drenthe en Friesland

 

Het is natuurlijk erg leuk om te zien welke hotels goed scoren maar het is ook erg interessant om te zien dat je door middel van reviews een betere reputatie krijgt als bedrijf. Consumenten kiezen er namelijk eerder voor een overnachting in een  accommodatie met een gemiddeld tot hoog cijfer te boeken dan in een accommodatie met een relatief laag cijfer. Een bedrijf die veel positieve beoordelingen heeft verzameld heeft een hoger cijfer en is dus populairder bij de consumenten.

 

Nog meer weetjes over hoe de consument omgaat met de wereld van reviews?

lees hier het onderzoek van caperra over de consument & reviews