Vriendelijk en eerlijk

Zowel op de showroom in utrecht alsmede de mensen die kwamen meten vriendelijk en meedenkend

• Beoordeel het betaalproces

Advertenties zijn wat misleidend zoals extra kortingscode en deur beslag gratis

Lees vooral goed en zeker actie voorwaarden Bij aanbetaling 15% extra kosten Contact met deurengigant verloopt wel soepel. Snelle reactie

• Beoordeel het betaalproces

korte duidelijke uitleg bij de keuzes

Showroom eerst bezocht en daarna bestelling gedaan en werd helemaal duidelijk doorgenomen

Bestellen positief, levering teleurstellend

Ik heb een aantal binnendeuren besteld via jullie website. Ik heb voor Svedex deuren gekozen omdat deze een levertijd van 2-3 weken hadden. Helaas kreeg ik al een dag na mijn bestelling een e-mail dat de deuren 3,5 week na mijn bestelling bij jullie binnen zouden komen en dat er daarna een leveringsdatum gepland zou gaan worden met mij. Dat wordt dus minimaal een levertijd van 4 weken. Als je dit een dag na de bestelling communiceert dan zou dit ook in de bestelstatus bekend moeten zijn en had ik een andere keuze kunnen maken. Zeker omdat ik hier ook over gebeld heb met jullie. Ik dit gesprek ben ik overigens over andere zaken goed en kundig te woord gestaan en werd er ook meegedacht met me. Dat ervaarde ik als erg positief.

Prima en overzichtelijk.

Prima overzichtelijke website!

duidelijk

Site is zeer overzichtelijk. Makkelijk te begrijpen, Eenvoudig in te vullen. Heel fijn.

Betrouwbaar

Uitstekende service. Doen wat ze beloven.

Bestellen kan eenvoudiger

Bij het bestellen van meerdere identieke deuren zou een deel van de informatie automatisch herhaald kunnen worden. Die optie zit er nu niet in, waardoor het bestellen langer en minder overzichtelijk verloopt. Ook is een laatste controle eigenlijk alleen mogelijk door dit per deur opnieuw te doorlopen of een papieren print te maken. Door de bestelling als offerte te plaatsen, is die laatste stap en daarna bestellen wel weer heel fijn.

• Beoordeel het betaalproces

Fijn om mijn deuren hier gekocht te hebben

Prettige ervaring net de inmeters. Ze proberen echt met je mee te denken. En de monteur die kwam was echt een vakman eerste klas Dus ook maar een voordeur bij dit bedrijf besteld.

• Beoordeel het betaalproces

Alles goede geregeld, kundig persoon met goede adviezen

Prettige behandeling

Showroom in Hoofddorp bezocht, vriendelijk en behulpzame mensen en goede keuze aan uitgestalde deuren. Besloten om de deuren thuis in te laten meten. Dit laatste was een zeer positieve ervaring. De configurator is overigens een ramp qua gebruiksvriendelijkheid, gelukkig wordt deze voor je ingevuld bij het inmeten. De deuren zelf heb ik nog niet binnen.

• Beoordeel het betaalproces

kennis van zaken hebben de inmeters

zeer prettige mensen die kwamen inmeten. ook vertelde ze de eventuele andere opties die voor mij misschien beter waren.

Goed geregeld

In de showroom zijn we ook goed geholpen. De man die kwam inmeten alles duidelijk uitgelegd en vriendelijk. Alleen met de tekst van dat rembours vond ik een beetje raar.

• Beoordeel het betaalproces

Snelle service en gemakkelijk te configureren

Wij hadden als aa de voorkant geconfigureerd en daarna laten nameten. Dit geen snel en kundig. Levertijd was langer dan verwacht, maar de collega’s op kantoor wisten dit toch te bespoedigen waardoor de deuren nu voor de verhuizing worden geplaatst! Heel fijn!

• Beoordeel het betaalproces

In de showroom werden we snel en goed geholpen. Guido de inmeter heeft zijn werk vakkundig gedaan. De offerte vanuit de showroom kregen we gelijk mee en die na het inmeten direct dezelfde De e-mails met bijlage waren duidelijk en overzichtelijk. Ook de link naar de betaling was digitaal. Dus perfect verzorgd! Nu 8-10 weken wachten op de deuren, dus dan zien we het resultaat.

Goed en ongedwongen.

We werden goed en deskundig geholpen. Als zeer duidelijk en helder uitgelegd. Zijn zeer tevreden tot nu toe. Top

Aan te raden

Ik zal iedereen aanraden , keuze genoeg

• Beoordeel het betaalproces

Had wat vragen , en ik werd uitstekend telefonisch geholpen

Tot nu toe heel goed , moet mijn bestelling nog krijgen.

Trage reactie

Had in september 2 deuren besteld 1 deur was verkeerd geleverd. Ik moest vele malen mailen en kreeg pas na een aantal weken reactie. Vorige maand is het pas opgehaald en betaling nu geregeld.

Alles vlot geregeld

De deur was snel opgemeten en alles prima afgehandeld zodat de deur kan worden geleverd en opgehangen.

Ongewoon goed

2e bestelling, ik ben zeer tevreden.

• Beoordeel het betaalproces

Afspraak maken en inmeten verliep flekkeloos

De ervaring tot nu toe (maken van afspraak voor inmeten & het inmeten zelf) verliep keurig netjes. Vriendelijk en professioneel personeel dat kwam inmeten.

• Beoordeel het betaalproces

Ik vind het geweldig dat ik losse deurkrukken kan bestellen bij jullie. Ik word daar heel gelukkig van.

Levering

Als op site staat 1 a 2 weken levertijd en de deur is op voorraad, dan zou het ook fijn zijn dat hij binnen die periode wordt geleverd en niet nog 2 weken later. Nu geven jullie aan dat dit standaard is, zet het dan niet op de site!!

• Beoordeel het betaalproces

Goede service en kennis van zaken

Een inmeetafspraak gemaakt en Robin Elburg, doet de inmeting van de deur vakkundig. Hij heeft de juiste digitale meet apparatuur bijzich. Neemt alle tijd en bespreekt goed wat de mogelijkheden zijn. Mijn advies laat Deurengigant langskomen voordat je gaat bestellen, want een nieuwe deur uitkiezen is echtvakwerk!

Best beoordeeld uit 5 leden

- Lichtkoepelgigant.nl | 8.4