Duidelijk en vriendelijk

Optijd, duidelijk en vriendelijk

Grote keuze

De bestelopties zijn niet altijd even duidelijk in de plaatjes, maar het is goed te doen.

• Beoordeel het betaalproces

slechte ervaring mbt de levering

Wij geven een voorkeursdatum op en zonder tegenbericht mag je er vanuit gaan dat die akkoord is. De vervoerder is telefonisch niet te bereiken. Gisteren, een dag voor de verwachte levering de klantenservice 2x gesproken en die konden ons ook niets vertellen. Vandaag nogmaals de klantenservice gebeld en die zeggen dan opeens dat de verwachte leverdatum 24 september is, 9 dagen later dan opgegeven. Treurig!

• Beoordeel het betaalproces N.v.t.

Sneller dan verwacht en precies wat ik nodig had

Raamhor op maat besteld. Levering was eerder dan verwacht. Netjes verpakt. Goed op maat. Zeer tevreden

Goed en vakkundig advies

Zeer klantvriendelijk en accuraat

Alle contacten met deurengigant verliepen vriendelijk en stipt. Afspraken worden nagekomen.

Mooie horren

Gemakkelijk samen te stellen en mooi resultaat

Gewoon Top

Duidelijke site, makkelijk om te bestellen!!

• Beoordeel het betaalproces

Slechte communicatie en levertijden niet nakomen

29-07 2026 bestel ik een deur met levertijd 2-3 weken. 25-08 vraga ik waar de deur blijft. 26-08 krijg ik een antwoord dat ik blijkbaar nog een "hardwarepakket"mee moet bestellen, antwoord ik gelijk op met een wedervraag. Krijg ik 31-08 pas weer reactie op dat ik toch echt zo'n hardwarepakket moet bestellen. Antwoor dik direct op van joh doe dan maar, krijg ik 04-09 pas weer reactie op dat daar dan een losse offerte voor gemaakt moet worden, die offerte krijg ik pas 10-09, direct betaald. Vervolgens is de levertijd medio begin oktober. Ik vind dit echt een slechte zaak. ja ze hebben een mooi assortiment, maar dit kan echt anders en beter mijns inziens. En ook dat je mailtjes krijg vanuit verschillende domeinnamen (deurengigant.nl en gigantisch.nl). Dit maakt het zoeken terug in de communicatie heel verwarrend. Dus ik zeg, werk aan de winkel om dit proces te verbteren.

Snelle afhandeling bestelling

Mijn bestelling was in no-time afgehandeld, waardoor ik direct weet wanneer ik mijn producten kan verwachten.

• Beoordeel het betaalproces

Jammer dat de levering zo lang duurt

Bestellen gaat prima. Levering binnen 5 a 10 werkdagen. maar pas na dat de order door jullie wordt doorgezet. En dit voor een standaard levering. Beetje jammer. Ben over 2 weken met vakantie.

prima service

reeds 2maal besteling gedaan en steeds is deze correkt uitgevoerd geweest

• Beoordeel het betaalproces N.v.t.

Er gaat soms iets fout, maar de klantenservice is geweldig

Er waren een paar dingen fout gegaan bij mijn bestelling, maar dat werd supergoed opgepakt door de klantenservice, dus ik ben zeer tevreden.

Goed geregeld

Geweldig goed

Prima verwerking en afhandeling. Ik kon niet aangeven dat ook bij de buren mocht worden geleverd. Dit betekende dat de chauffeur 2x moest komen maar toen ook prima in handen gekregen. We gaan nu studeren op het monteren van de hor.

top kwaliteit

had een oude hor van Luxaflex, denk ga hem repareren. Maar toen zag ik de prijs bij Horrengigant, toen dacht voor dat geld bestel ik wel een nieuwe.

Snelle levering, goed ingepakt

Goed product, zeer snelle levering

Professioneel opgemeten

Aardige man die de tijd nam en goed advies en uitleg gaf

• Beoordeel het betaalproces

Goede en duidelijke uitleg bij het opmeten waar de kast moet komen te staan

Prijs/kwaliteit

Snel. Geleverd. Goede kwaliteit.

• Beoordeel het betaalproces

Duidelijke website om bestelling te plaatsen

Mooie schuifhor besteld die netjes afgewerkt is. Alles duidelijk beschreven en geleverd volgens de aangegeven tijdsduur. Gewoon alles goed geregeld

Perfect geholpen

Kwamen binnen lopen voor een deur met een onmogelijke maat. Super advies gehad en de deur besteld die we wilde. Bij het inmeten kwamen ze met extra advies wat handig is.

gemengd

De werkwijze en begeleiden bij het bestellen is correct. Het assortiment is ruim en meer dan toereikend. Ronduit teleurstellend is het feit dat als je niet alles vooraf wil betalen maar een deel bij het bestellen dat je dan meer moet betalen. Dit wordt niet aangekondigd. Had wel gemoeten. Maar schandalig is het dat je alles voor levering moet betalen. Belachelijk, en dat is ongebruikelijk en moet je als betrouwbare en eerlijke leverancier tevoren duidelijk melden. Als ik dat had geweten had ik er geen bestelling geplaatst.

Prima hor waardeloze klantenservice

De merk-horren zien er prima uit en voelen robuust aan. 1 van de bestelde horren weigerde echter soepel te sluiten. De klantenservice is echt waardeloos. Ik krijg alleen telkens te horen dat ze het hebben doorgestuurd. Uiteindelijk heb ik zelf het sluitmechanisme uit elkaar gehaald en gerepareerd.

Dramatische service

Ik heb meerdere standaardmaten deuren besteld ter waarde van een aanzienlijk bedrag. Helaas heb ik bij één van de deuren een verkeerde maat besteld. Ik heb vervolgens zo snel mogelijk contact opgenomen met de leverancier om de maat van deze deur te laten aanpassen. Mij werd echter aangegeven dat dit niet meer mogelijk was, omdat “de deur zich al te ver in het orderproces bevond”. Ook toen ik aangaf bereid te zijn eventuele extra kosten of een vergoeding te betalen voor het aanpassen van de bestelling, werd hier geen oplossing voor geboden. De enige optie die mij werd aangeboden, was om een volledig nieuwe deur te bestellen. Vervolgens heb ik nog ongeveer twee maanden op de bestelling moeten wachten en wordt er amper gereageerd op mijn mails. Dit maakt de situatie extra teleurstellend. Als de bestelling na mijn verzoek tot wijziging vervolgens nog twee maanden op zich laat wachten, vraag ik mij sterk af hoe ver deze daadwerkelijk in het orderproces zat. Ik begrijp dat een bestelling op een bepaald moment niet meer kosteloos aangepast kan worden. Wat ik echter bijzonder teleurstellend vind, is dat er helemaal geen enkele oplossing of tegemoetkoming mogelijk bleek, zelfs niet tegen betaling van eventuele meerkosten. Zeker gezien de omvang van de bestelling en de lange levertijd had ik meer flexibiliteit en klantgerichtheid verwacht. Kortom: de communicatie, service en afhandeling zijn wat mij betreft dramatisch.

Best beoordeeld uit 5 leden

- Keukengigant.nl | 9