Originele beoordeling
Beste Mimi, Bedankt voor je feedback en het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop en de ervaring die je hebt gehad. We willen graag de situatie verduidelijken en reageren op de punten die je hebt aangegeven. Ten eerste, betreffende de vacuümbakjes, willen we benadrukken dat er geen contact is geweest voorafgaand aan de bestelling en dat we niet de specifieke bakjes voor jouw vacuümmachine hebben aanbevolen. Onze klantenservice is zeer goed bereikbaar en staat altijd klaar om klanten te helpen met hun vragen en zorgen. Het is jammer dat de bakjes zijn gescheurd, maar we waarschuwen duidelijk op de productpagina over de mogelijke problemen bij gebruik van onze goedkoopste bakjes met de krachtigste vacuümmachine. Het is belangrijk om de instructies op de productpagina en in de handleiding te volgen om dergelijke situaties te voorkomen. Betreffende de sealstrip, kunnen we begrijpen dat het frustrerend is dat deze los is gekomen na slechts enkele keren gebruik. Echter, zoals eerder aangegeven, is het belangrijk om de instructies in de handleiding goed te volgen en de machine op de juiste manier te gebruiken. Als de sealstrip loslaat na verloop van tijd, kunnen we reserveonderdelen leveren tegen een redelijke prijs. We vinden het jammer dat je een negatieve ervaring hebt gehad, maar we willen benadrukken dat we altijd ons best doen om klanten te voorzien van duidelijke informatie en hulp bij eventuele vragen of problemen. Het is belangrijk om zorg en aandacht te besteden aan de instructies die bij onze producten worden geleverd om een optimale werking te garanderen. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen. Met vriendelijke groet, Het Kenners team
Originele beoordeling
Beste Astleigh, Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de ervaring die je hebt gehad bij het aanschaffen van een verzekering voor je drone. We hebben er alles aan gedaan om onze drone modellen en de bijbehorende verzekeringen zo duidelijk mogelijk op de site te vermelden. Daarnaast moedigen we onze klanten altijd aan om contact met ons op te nemen bij enige twijfel. Onze klantenservice is dagelijks goed bereikbaar om je te assisteren met eventuele vragen. We willen benadrukken dat digitale codes, zoals herhaaldelijk en zeer duidelijk vermeld op onze Care Refresh productpagina's, niet retourneerbaar zijn. Dit is conform de Nederlandse wetgeving. Je kunt feitelijk niets terugsturen. We moeten er daarom op vertrouwen dat hier geen misbruik van wordt gemaakt en de code niet gekopieerd is en na creditering alsnog wordt gebruikt. och hebben we uit coulance besloten de code te crediteren zodra we hebben gecontroleerd dat deze nog niet is gebruikt en succesvol is verkocht aan een andere klant. Helaas brengt dit extra werk en kosten met zich mee voor ons. Het is jammer dat je ons een 1 geeft terwijl je zelf een fout hebt gemaakt en wij ons uiterste best doen om dat te voorkomen. Naast een verlies van tijd (en dus geld) leiden we nu ook nog eens reputatieschade. Het spijt ons dat je niet tevreden bent met de ervaring, ondanks onze inspanningen om je zo goed mogelijk te helpen. We blijven ons inzetten om onze klantenservice en duidelijkheid op onze website te verbeteren. Met vriendelijke groet, Het Kenners team
Beste Hasan, Bedankt voor je feedback en we zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het product. Onze excuses voor de vertraging in de levering. Je bestelling betrof een tweedekans product dat handmatig wordt verzonden vanuit ons magazijn. Helaas was de persoon die verantwoordelijk is voor deze taak die week ernstig ziek door COVID-19, wat heeft geleid tot enige vertraging. We hebben dit op dat moment aan je gecommuniceerd en we hebben ons best gedaan om de vertraging zo minimaal mogelijk te houden. Het spijt ons dat deze situatie heeft geleid tot een lagere beoordeling dan we normaal gesproken ontvangen. We waarderen je begrip en geduld in deze ongewone situatie en hopen dat we in de toekomst aan je verwachtingen kunnen voldoen. Met vriendelijke groet, Het Kenners team