snelle en correcte levering

alle nodige producten en eenvoudig te vinden op een overzichtelijke website. Snelle correcte levering

DHL was pakket kwijtgeraakt. Goede service via mail van Instapot. Probleem snel opgelost.

Negatieve beoordeling rechtzetten !

Geachte, Mijn dank voor het snelle antwoord en het opnieuw verzenden van mijn bestelling . De fout lag bij DPD en niet bij Uw diensten . Wil me daarom verontschuldigen en U een verdiende positieve beoordeling toesturen . Dank U

Snelle en correcte levering

Bestelde producten waren goed verpakt. Goede kwaliteit.

Een goede ervaring

Bestellen bij de Dronekenner is mij goed bevallen. Duidelijk bestelproces, snelle levering en product zoals beschreven en verwacht.

Product zoals omschreven

Het product kwam goed verpakt aan en is zoals het beschreven is. Goed, kwalitatief en functioneel

Snel en goed

Komt aan, netjes op tijd, goede website

Vlotte levering van kwalitatieve vacuüm zakken.

Vlotte levering van kwalitatieve vacuüm zakken.

Een super apparaat dat mijn vleesjes altijd laat lukken

Vind dit één van de beste hulpmiddelen in mijn keuken. Maakt eten bereiden zoveel makkelijker en een perfecte cuisson

Altijd tevreden

Goederen zoals omschreven, altijd mooi en goed verpakt, snelle levering, kortom heel goede service.

Enorme flater dat ik hier besteld heb

Ik bestelde een Wartmann Vacumeermachine semi-pro .. samen ook de qualitatieve serie liquide Ziva Food storage boxen.... Problemen met deze laatste werd intensief onderzocht en gecrediteerd..Ik kon nieuwe en aangepaste storage boxen bestellen .....Geen enkele mail hierover bleef onbeantwoord en of opgevolgd.....Misschien binnenko rt een Buffalosous vide koken

Reactie van het bedrijf

Beste Mimi, Bedankt voor je feedback en het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop en de ervaring die je hebt gehad. We willen graag de situatie verduidelijken en reageren op de punten die je hebt aangegeven. Ten eerste, betreffende de vacuümbakjes, willen we benadrukken dat er geen contact is geweest voorafgaand aan de bestelling en dat we niet de specifieke bakjes voor jouw vacuümmachine hebben aanbevolen. Onze klantenservice is zeer goed bereikbaar en staat altijd klaar om klanten te helpen met hun vragen en zorgen. Het is jammer dat de bakjes zijn gescheurd, maar we waarschuwen duidelijk op de productpagina over de mogelijke problemen bij gebruik van onze goedkoopste bakjes met de krachtigste vacuümmachine. Het is belangrijk om de instructies op de productpagina en in de handleiding te volgen om dergelijke situaties te voorkomen. Betreffende de sealstrip, kunnen we begrijpen dat het frustrerend is dat deze los is gekomen na slechts enkele keren gebruik. Echter, zoals eerder aangegeven, is het belangrijk om de instructies in de handleiding goed te volgen en de machine op de juiste manier te gebruiken. Als de sealstrip loslaat na verloop van tijd, kunnen we reserveonderdelen leveren tegen een redelijke prijs. We vinden het jammer dat je een negatieve ervaring hebt gehad, maar we willen benadrukken dat we altijd ons best doen om klanten te voorzien van duidelijke informatie en hulp bij eventuele vragen of problemen. Het is belangrijk om zorg en aandacht te besteden aan de instructies die bij onze producten worden geleverd om een optimale werking te garanderen. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen. Met vriendelijke groet, Het Kenners team

Goed onderstel ..

Nadeel is dat het moet worden verwijderd bij inklappen rotors. Had graag gezien dat hij kon blijven zitten met invouwen.

Prima snelle levering

Goed product tegen een acceptabele prijs.

Leuke instap

Er gaat een wereld voor je open met zo'n Instant Pot. Mijn eerste gerecht bevatte gedroogde kikkererwten. Hup, met alle andere gerechten van een curry in de pot, 45 minuten pressure cook en de druk langzaam laten zakken en ze waren perfect. Ik heb zin om andere gerechten te proberen.

To the point en vlot!

Goed assortiment. Vlotte levering.

Degelijk product en snelle levering

Vrijdagnamiddag besteld en reeds zaterdagvoormiddag geleverd. Eerste maal Ziva vacuumzakken besteld en heel tevreden van kwaliteit.

De bestelde vacuumzakken had ik zeer snel na bestelling al ontvangen: tevens goede kwaliteit (met tegenwoordig een handige inkeping om de zakken te openen)

Goede en snelle levering

Prima prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Drone modellen zijn onduidelijk aangegeven.

Na de aanschaf van mijn nieuwe drone was ik opzoek naar een verzekering. De site gaf het een niet het juiste model aan en was niet specifiek genoeg en zo heb ik de verkeerde verzekering gekregen en deze kon ik niet retourneren. Er zou nog contact met me opgenomen worden maar dit is nog steeds niet gebeurt.

Reactie van het bedrijf

Beste Astleigh, Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de ervaring die je hebt gehad bij het aanschaffen van een verzekering voor je drone. We hebben er alles aan gedaan om onze drone modellen en de bijbehorende verzekeringen zo duidelijk mogelijk op de site te vermelden. Daarnaast moedigen we onze klanten altijd aan om contact met ons op te nemen bij enige twijfel. Onze klantenservice is dagelijks goed bereikbaar om je te assisteren met eventuele vragen. We willen benadrukken dat digitale codes, zoals herhaaldelijk en zeer duidelijk vermeld op onze Care Refresh productpagina's, niet retourneerbaar zijn. Dit is conform de Nederlandse wetgeving. Je kunt feitelijk niets terugsturen. We moeten er daarom op vertrouwen dat hier geen misbruik van wordt gemaakt en de code niet gekopieerd is en na creditering alsnog wordt gebruikt. och hebben we uit coulance besloten de code te crediteren zodra we hebben gecontroleerd dat deze nog niet is gebruikt en succesvol is verkocht aan een andere klant. Helaas brengt dit extra werk en kosten met zich mee voor ons. Het is jammer dat je ons een 1 geeft terwijl je zelf een fout hebt gemaakt en wij ons uiterste best doen om dat te voorkomen. Naast een verlies van tijd (en dus geld) leiden we nu ook nog eens reputatieschade. Het spijt ons dat je niet tevreden bent met de ervaring, ondanks onze inspanningen om je zo goed mogelijk te helpen. We blijven ons inzetten om onze klantenservice en duidelijkheid op onze website te verbeteren. Met vriendelijke groet, Het Kenners team

Snelle levering van een goed product

Ik was op zoek naar een makkelijk bedienbare drone voor een goede prijs en dat hebben ze geleverd.

Goede product, te laat bezorgd

Kwaliteit is prima, maar een week te laat bezorgd

Reactie van het bedrijf

Beste Hasan, Bedankt voor je feedback en we zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het product. Onze excuses voor de vertraging in de levering. Je bestelling betrof een tweedekans product dat handmatig wordt verzonden vanuit ons magazijn. Helaas was de persoon die verantwoordelijk is voor deze taak die week ernstig ziek door COVID-19, wat heeft geleid tot enige vertraging. We hebben dit op dat moment aan je gecommuniceerd en we hebben ons best gedaan om de vertraging zo minimaal mogelijk te houden. Het spijt ons dat deze situatie heeft geleid tot een lagere beoordeling dan we normaal gesproken ontvangen. We waarderen je begrip en geduld in deze ongewone situatie en hopen dat we in de toekomst aan je verwachtingen kunnen voldoen. Met vriendelijke groet, Het Kenners team

Eerste keer een product ontvangen.

Mijn eerste contact met Dronekenner is naar tevredenheid verlopen. Product op tijd ontvangen en was precies zoals getoond op hun site. Top!

Vlotte service

Vlotte service bij bestellen, goede service bij defect product.

Snel bezorgd

Heb mijn bestelling als positief ervaren, vlotte verzending, prima communicatie en product prima aangeleverd

snelle bezorging en goede omschrijving produkten

professioneel . waardevolle items