Warm gevoel bij aankoop!

Infraroodpaneel 700 Watt gekocht voor bijverwarming in de woonkamer omdat de airco het bij vorst niet alleen aan kan. Dit paneel is een uitstekend maatje voor de airco, samen verwarmen ze de woonkamer prima. Het paneel is eenvoudig verplaatsbaar naar de plaats waar je in de kamer gaat zitten. Ik had nog een vraag waardoor ik tot de volgende ochtend moest wachten om het paneel te bestellen. Ik heb achteraf, na een telefoontje, de BlackFridaykorting netjes retour gekregen. In z'n totaliteit 100% tevreden. Hopelijk hebben we er lang plezier van. De straatprijs is hier (nog) niet gevallen en toch zitten we er warmpjes bij. Dus een warm gevoel bij deze aankoop!

Infraroodpaneel voldoet aan alle verwachtingen

Goed geholpen in Hilversum. Klein probleempje bij voortgang installatie, maar keurig opgelost

Héél snel en goed ontvangen, top!

Héél vlot verzorgd.

Prima product

Prima product. Goed omschreven en snel geleverd.

Goed zoals het hoort

Nabestelling vlot geleverd

Geweldig voor studeer- of slaapkamer

Ik heb een elektrische verwarming opgehangen in mijn werkkamer. Hier is het in zeer korte tijd op temperatuur. Ik behoef nu niet meer het hele huis te verwarmen maar doe dit nu plaatselijk met een elektrische verwarming.

Verbetering van comfort bij zitbank

Plezierige aanvulling bij luchtverwatming

Prachtig paneel

Gewoon goed

Gewoon doen wat je afspreekt

Uitstekend.

Probleem van dhl snel opgelost

Geen juiste dimmer meegeleverd.

Er werd geen adequate oplossing geboden voor probleem dat de meegeleverde dimmer bij het infraroodpaneel geen penaardestekker was, waardoor die niet past in een Belgisch stopcontact. Antwoord was "Onze stekkers hebben randaarde, wij hebben geen penaarde stekkers." Dan was nog de enige oplossing de infraroodverwarmer terugsturen tegen een vrij hoge verzendkost. Dan doe ik het beter zonder die onbruikbare dimmer.... Als men naar België verzendt, moet men ook de juiste stekkers meeleveren.....

Veel producten voor redelijke prijzen

Ik heb de klantenservice gebeld en een paar keer gemaild. Ze zijn erg behulpzaam. Enig verbeterpunt is: op de website staat "bestel nu dan wordt het de volgende dag verzonden". Dat is echter niet waar. Het duurt maximaal 3 werkdagen voordat ze verzenden.

product functioneert naar wens

Product werkt naar behoren en voldoet aan de verwachting

prachtige vormgeving, werkt perfect, heerlijk die app!

We schaften deze verwarming aan voor de douche ruimte. Het is een heel mooie verwarming, echt een eyecatcher. De verwarming werkt perfect, we raden iedereen de versie met WiFi aan. Voor de douche ruimte is de 500 watt versie zeker voldoende. De service rondom de aankoop is prima, de verwarming was goed verpakt.

Zalig fijne warmte

Ik werk in een slecht geïsoleerde ruimte van ong 12m2. Met de QH-Basica 2000Watt Wifi convector is het er nu in geen tijd lekker warm, de hele dag door. Het toestel heeft een mooi modern design. Prijs kwaliteit absoluut een topper.

Geen koude voeten meer

Ik woon al jaren in een super romantisch oud huis, zo romantisch dat we elke avond vlak bij elkaar gaan zitten omdat het nadeel van zo'n huis is dat het ook voor geen meter valt te isoleren. Lekker dik kleed op de grond maar het probleem was daar nog niet mee opgelost. Inmiddels een grote elektrische mat voor onder het kleed aangeschaft. Dit hadden we dus al jaren eerder moeten doen. De romantiek is er nog maar we zitten weer ieder op onze eigen stuk van de bank met de voeten op de vloer. De warmte straalt ook door naar de rest van de kamer. We zijn dus super enthousiast over onze aankoop. Hopelijk scheelt het ook nog in het verbruik van de gasrekening. Dus zeker een aanrader. Groet Anja.

Precies wat ik hoopte

De spiegel met verlichting en infrarood verwarming was snel geleverd en vriendelijk geprijsd. Makkelijk te monteren en geeft naast warm licht, ook de letterlijke warmte die de badkamer miste zonder andere vorm van verwarming. Voor bestelling korg contact gehad met de klantenservice: snel te woord gestaan en een helder antwoord op mijn vraag over het product.

Precies zoals verwacht!

Na bestuderen overige beoordelingen ben ik gegaan voor een 60x60cm variant. Deze staat onder mijn bureau en houdt mij, maar na een paar uur ook het hele kantoor warm. Straling is niet zo heel heftig, maar werkt toch goed genoeg.

Prima artikel

Voldoet volledig aan beschrijving

Mooie IR panelen, eenvoudige montage.

helaas ontbraken er pootjes, waar zij niets aan konden doen (zoek geraakt tijdens bezorgen) zonder enig probleem nagestuurd.

Niets ontvangen

Alleen thermostaat ontvangen. Infraroodpaneel na een week nog niet.

Sinds jaren geen koude voeten.

Altijd s'avonds koude voeten , en dan blijf je koud. Ben op internet gaan zoeken of er iets was ,en kwam jullie site tegen . En precies in de maat van het vloerkleed. Keurig optijd bezorgd en goed verpakt. Binnen een half uur is het vloerkleed aangenaam warm,ende hele avond heerlijke warme voeten . Echt een aanrader voor als je geen vloerverwarming hebt.

Altijd goede service

De producten zijn precies zoals overeengekomen. Goed ingepakt en perfect in deze koude dagen. We zijn er erg blij mee!

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.