Goed verzorgd en snel geleverd.

Snelle levering en alles prima in orde.

Snelle levering en prima product

Paneel inmiddels in gebruik genomen. Geeft goede warmte.

Werkt precies zoals ik had bedacht

2 sets besteld voor onder het kleed bij de banken Lekkere warme voeten.

Goede communicatie

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Mooi afgewerkt produkt.

Vriendelijk en deskundig geadviseerd, alles keurigafgehandeld

Vriendelijk ontvangen in Hilversum. Deskundig geadviseerd. Efficient afgehandeld. Netjes volgens afspraak geleverd.

Goede kwaliteit, snelle levering en tegen een normale prijs

Nette panelen, in mijn geval met led verlichting, normale prijs. Door de bijgeleverde mal is ophangen simpel. De thermostaat en de apparte schakelaar waren zonder veel moeite geïnstalleerd. Snelle levering. Al met al, een aanrader, oja en de badkamer is lekker warm .

Superheld product

Goede verwarming en een mooie uitstraling door de verlichting

Werkt goed snel warm

Veilige kachel stopt wanneer de temperatuur bereikt is

Snelle en goede levering. Product bevalt goed.

Tevreden

Goed product snelle levering. Een kleine opmerking, de wieltjes zijn apart bezorgd door een andere koerier. Dit was ons niet verteld.

Doet wat het moet doen.

De bediening werkt goed. De afstandsbediening eveneens met een overzichtelijk menu voor het maken van programma’s. Alleen spijtig dat het licht niet van op afstand kan worden bediend.

Snel geleverd, snel geinstalleerd

Na bestelling bevestiging gekregen. Pakket werd snel afgeleverd. Snoer zat naar rechts in het apparaat, maar dit was eenvoudig om te zetten naar links. Een afsluitdopje voor oude uitgang was bijgeleverd. Apparaat opgehangen en met een nieuwe stekkerschakelaar aangesloten. Werkt perfect, badkamer veel comfortabeler

Fijne producten

Snelle levering en positieve ervaring met de bestelde producten. Ik ben zeer tevreden.

Sehr gute Ware und schnelle Lieferung.

Prima Artikel der sehr schnell geliefert wurde.

Goed geholpen zeker toen ik product wilde wisselen

Goeie info. Snel apparaat om kunnen wisselen

Schnelle Lieferung und gutes Produkt zu einem guten Preis

Schnelle Lieferung und gutes Produkt zu einem guten Preis

Snel geleverd, prima product

Bestelling was makkelijk geplaatst, vlot geleverd. Product functioneert prima!!

Ware ist super.

Alles wie beschrieben, nur die Kommunikationist leider nicht so toll.

Goed product, snelle levering

Sehr schnelle Lieferung

Eines muss man den Holländern ja lassen: Sie liefern schneller aus Holland als Amazon aus sein Zentrallager hier um die Ecke. Die Ware ist super. 3 x bestellt und bisher nie Probleme gehabt. Danke.

Schnell und gut

Schnelle Lieferung wie angeboten.

Goed spul

Eerste even langs geweest in de showroom om te verwarmingen te vergelijken. Keurige service. Vervolgens (met Black Friday korting!) besteld. Mooie stijlvolle apparaten. Makkelijke installatie.

kachel mooi, maar bevestigingsbeugel niet

Omdat de bevestigingsbeugel te slap is, ging de montage moeizaam.

lekker warm

onze tweede infrarood heater werkt als de eerste…top | levering en service kloppend….thanks

Naast een goed product goed bereikbare en adequate service helpdesk

had tot 2 keer wat hulp nodig nadat product snel was gekomen en helpdesk was zonder al te veel te moeten wachten goed bereikbaar, vriendelijk en ik ben goed geholpen! Het apparaat werkt ook nog eens goed en omdat het een try-out was ga ik op dit spoor door! Aan te bevelen

Best beoordeeld uit 6 leden

- Elektrische-verwarming | 9