Had ik eerder moeten doen

Ten eerste snelle levering zoals beloofd. Heel makkelijk in te stellen. Binnen paar minuten was die al in gebruik. Ik heb m voor de badkamer waar ik door kou met vocht een probleem bleef houden. Nu blijft de badkamer op temperatuur. Staat laag met de timer uit de app, en als je gaat douchen kun je hem snel met de knoppen even hoger zetten. Vocht gaat nu in de warme lucht en de afzuiger doet de rest.

Nicht enttäuscht

Funktioniert bestens. Am Magnetanschluss des Ladekabels könnte noch z.B. eine Sicherung i Form eines Klettverschlusses sein, da sich das Kabel trotz des Magneten relativ schnell löst. Ein Ein/Aus Schalter wäre auch nicht schlecht. Aber die Matte Funktioniert sehr zufriedenstellend. Angenehm der Teddystoff.

Zeer snelle levering en retourproces keurig op orde

Op vr 19 dec 25 een thermostaat besteld die dezelfde dag verzonden werd en ma 22 dec 25 ontvangen werd. Ik veranderde van gedachte en maakte een retourzending aan op za 27 dec 25 en verstuurde die op dezelfde dag. De retourzending is door Elektrische-Vloerverwarming ontvangen op di 30 dec 25. Op vr 2 jan 26 ontving ik een creditnota, en op ma 5 jan 26 stond het geld op mijn rekening. Om in die drukke tijd rond kerst en oud en nieuw zo snel te kunnen handelen, moet je je processen op orde hebben. Daarom een 10!

Goede website, snelle levering maar...

Goede website, snelle levering maar...de 130 Watt onder mijn bureau levert wel warmte, maar op 10 centimeter voel ik er niet genoeg van om comfortabel achter mijn bureau te blijven zitten.

Snelle levering en netjes

Een bedrijf dat snel leverd en netjes afleverde

Keurig en netjes afgewerkt doet naar onze verwachting

Werkt perfect

Snelle afhandeling van de bestelling die ik had geplaatst

Met het aansluiten van het spiegelpaneel hadden we een probleem , wat telefonisch met iemand van de verwarmingstore , meteen was opgelost

goede verwarming en makkelijk te bedienen

Pakket was snel geleverd, verwarming was makkelijk te installeren en snel te bedienen en instructies duidelijk

Prima verwarming

Goede verwarming voor onder bureau

Aanspraak en ondersteuning precies op persoonlijke maat.

Vriendelijk telefonisch contact, snelle en juiste levering, klantvriendelijke afhandeling bij technisch haperend product.

Ondanks dat Nederland helemaal plat lag na een sneeuwbui was mijn pakket toch snel geleverd. Het was netjes en goed verpakt en er zat een duidelijke handleiding bij. Ik gebruik mijn paneel nu een week en ben er erg blij mee.

Fijn product en verwarmt onze slaapkamer snel

Fijne kleine compacte muurverwarming. Met wifi en app handig 20 minuten voordat je naar bed gaat aan te zetten. Daarnaast zijn uitgebreide timer functies en vaste programma’s in te stellen

Prima product

Snelle levering vriendelijk medewerker

Kan niet beter

Vlot gereageerd en snel geleverd door DHL ook al was het zeer slecht weer.

Goede aankoop werkt prima

Snel geleverd, makkelijk installeren, ook wifi werkte meteen. zeer tevreden

Goed product

Het is een heel goed product, ik heb veel last van koude voeten. Maar nu ik het matje heb, kan ik mijn schoenen aanhouden en ik krijg lekkere warme voeten. Een aanrader.

Slecht

Na een uur in het stopcontact staat de plaat heet maar de straling is te voelen als ge er 30 cm van af staat

Goed materiaal, ook een lang snoer eraan. Werkt perfect.

Super aparaat

Ik ben mega blij met de boiler, er miste alleen 1 bevestiging haak, voor mij geen probleem anders waren het sws 5 sterren.

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.

Ik wacht nog steeds op me infrarood paneel ik hoop zo spoedig mogelijk dat het komt afz Janine en koos de groot

Goed thermostaatstopcontact

Ondanks de sneeuw toch geleverd

Lieferversprechen

Das Versprechen "Bis 16.30 bestellt, am nächsten Tag geliefert" ist nicht einzuhalten und sollte von der Webseite entfernt werden. Die Pellets Feuersäule ist richtig gut. Das einzige was ich anregen möchte ist, dass ein Deckel auf der Glassäule als Reflektor optimal angeboten werden sollte. Die Flamme schlägt 40-50cm aus der Glassäule heraus. Darauf sollte hingewiesen werden.

Geven tegenstrijdige informatie op vragen.Komen afspraken niet na.

Het is mij na het versturen van e-mailtjes en telefoongesprekken nog volstrekt onduidelijk of ik de juiste afstandsbediening heb gekregen. Medewerkers weten het antwoord op deze vraag niet of spreken elkaar tegen. Gemaakte afspraken om terug te bellen worden niet nagekomen

Heerlijke verwarming

Verwarming onder mijn bureau gelegd met een kleedje erover, geen last van koude voeten meer. Het is ook een favoriet plekje van de kat geworden.

Best beoordeeld uit 6 leden

- Elektrische-verwarming | 9.1