Rückgabe

Ich habe mehrfach mitgeteilt,das ich das Paket zurück schicken möchte. Funktioniert nicht. Habe 2 verschiedene Nummern und keine funktioniert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Had meer warmte verwacht

Dacht van mijn koude voeten af te zijn met de aankoop, maar nee,jammer, had meer warmte verwacht.

Heerlijk warm met infrarood

Wij hebben een infraroodpaneel aangeschaft voor de toilet. Eindelijk sinds 25 jaar een behaaglijke temperatuur. Bedankt voor jullie advies.

Perfecte bijverwarming

In onze woonkamer waar zich geen hoofdverwarming bevind ligt het onder ons vloerkleed in de zithoek. Zelfs in de ijskoude 2e week van januari hadden we een behaaglijke kamer. Ook is hierdoor de koude trek van de gang naar de keuken waartussen onze woonkamer bevind, verdwenen. We hebben hem op de laagste stand staan! Heel behaaglijk!

prima boiler mooi disign

prima boiler

Heldere website, goede spullen

Website is al langer bekend. Staan goede producten op die ook doen wat ze moeten doen. Prijs is redelijk zodat ze kunnen blijven bestaan. Bezetting is ws niet heel groot, dus soms moet je wat geduld hebben. Maar beter zo dan veel snelheid en matige kwaliteit.

Prima voldoende.

De service is goed, telefonisch contact duurt wel even, maar daarna goede uitleg over de situatie.

Prima en lekker warm

Fijne verwarming en licht! Ook qua montage prima. Jammer dat het aanmelden via de telefoon zo veel inspanning vraagt. Dat zou het enige verbeterpunt zijn.

Dit is geweldig , hadden we al eerder moeten hebben . Jammer dat de beschrijving nooit in het Nederlands is . I.v.m. het uitwassen

Fijne verwarming eenvoudig te monteren

Na een snelle levering was de verwarming eenvoudig en snel te monteren. Bediening is eenvoudig. De vorstbeveiliging is ideaal. De verarming is mooi om te zien en gaat goed op in het interieur. De keuze mogelijkheid tussen 1000W en 2000W is perfect.

Goed geregeld

Goede producten en snel geleverd. Heel blij met de Adax elektrische radiatoren.

Snel geleverd plug en play

Snel geleverd en geinstalleerd. Handige wifi app werkt prima met schema's.

Werkt goed

De montage ging heel moeizaam. Die metalen pluggen zijn echt waardeloos! De montage instructie is niet te volgen. Een instructie filmpje zou misschien de oplossing zijn.

Yoo.

Duidelijke informatie en correcte levering!

Snelle levering en uitstekende service bij defect

Ik heb 4 radiatoren besteld. Levering kwam ondanks de feestdagen erg snel. Na plaatsing bleek 1 radiator kapot. Duidelijke uitleg in e-mail. In de winkel zelf radiator omgeruild en nieuwe gekregen.

infraroodverwarmingsstore maakt waar wat-ie belooft

Van informatie over mogelijkheden, tot bestellingprocedure/betaling(korting!), tot informatie over leveringswijze en - datum/tijdstip, tot levering ,tot aanwijzingen voor installatie en gebruik..... het is allemaal soepel en correct - en dus naar tevredenheid - verlopen!

Goede service. Snelle levering.

Prima !

Bestelling gedaan en op de hoogte gehouden voor levering. Paneel 700 watt opgehangen in badkamer 10m2 en doet het met bijgeleverde afstandbediening prima.

De meest voor de hand liggende oplossing.

Het product voldoet zeer goed zoals beschreven op de handige website. Correcte levering.

Fijne warmte

De Adax KRB 1000w ir straalkachel warmt snel op en geeft comfortabele warmte. Onze badkamer van 8m2 wordt goed verwarmd tijdens deze koude winterdagen. Montage is eenvoudig.

snelle levering, goed product

Infrarood paneel snel geleverd en een goed product

Pakket na weken nog niet in huis

Pakket kwijt

Mooi product

Ik zocht een elektrische verwarming mat zwart. De Adax Neo had alles wat ik zocht. Simpele bediening Geen wifi Voldoende wattage voor de slaapkamer. Makkelijk te monteren. Het was plug en play nadat ik de ophangbeugel in 1 deel met een waterpas en bijgeleverde schroeven heb opgehangen (geen pluggen) Ik ben erg tevreden.over de bediening en de warmte afgifte. Enige cosmetische minpuntje Is de witte aansluitkabel op en zwarte verwarming

heel goed

Ik had de bestlling geplaats zonder de kortingscode te gebruiken. Ik heb gemaild dat ik dit vergeten was en de volgende dag kreeg ik een mail dat dit terug gestort zou worden. En zo geschiedde Super Groet Xander

Gewoon goed

Gewoon goed