De Quality Heating verwarming hangt mooi aan de muur, verwarmt onze woonkamer snel en automatisch
Wij gebruiken deze elektrische verwarming van Quality Heating in onze woonkamer van ongeveer 5x7 meter. Het apparaat is aangesloten op een aparte groep in de meterkast en functioneert uitstekend. Het snoer is lang genoeg, wat het aansluiten eenvoudig maakt. Wij hebben ervoor gekozen om het toestel aan de muur te monteren in plaats van op de pootjes — dat oogt netter en moderner in de woonkamer.
De verwarming is zo ingesteld dat hij doordeweeks ’s ochtends automatisch aanslaat, zodat we in een warme kamer kunnen ontbijten. Ook aan het eind van de dag is het prettig thuiskomen: zodra de temperatuur onder de 15 graden zakt, springt hij vanzelf aan. Dat werkt perfect.
Het installeren was even wat werk (kabel trekken, ophangen, aansluiten), maar het resultaat is het absoluut waard. De verwarming warmt de ruimte snel op en zorgt ervoor dat we veel minder gas hoeven te gebruiken. Dankzij onze zonnepanelen is dit een duurzame en slimme keuze geweest.
Pluspunten: • Verwarmt snel en gelijkmatig • Automatische temperatuurregeling werkt goed • Energiezuinig in combinatie met zonnepanelen • Strak en modern design aan de muur • Lang snoer, makkelijk te installeren
Minpunt: • De pootjes zijn minder stevig en minder mooi dan wandmontage
Al met al een uitstekend product dat precies doet wat het belooft. We zijn er erg tevreden mee en zouden het zeker aanraden aan wie comfortabel en gasbesparend wil verwarmen.