Product al 1 maand geleden geretourneerd. Nog geen geld ontvangen.

Al 6 keer gebeld wanneer de koopsom wordt teruggestort. Steeds ‘mañana’ en ‘mañana’. Wordt ook niet teruggebeld ondanks spijkerharde beloften. Hoogst onbetrouwbaar.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goede service en zorg voor mij als klant.

Altijd goede hulp en uitleg bij de uit te voeren werkzaamheden m.b.t. infrarood verwarming e.d.

Netjes geleverd

De bestelde boiler werd snel geleverd op een pallet.

Heel meedenkend personeel in de showroom Alkmaar

Niet moeilijk doen, bestelling zo geregeld

Goed werkende boiler.

Deze week opgehangen en aangesloten. Geeft meer water met douchen dan over de cv ketel. Nog niet meer ervaringen dan deze voor nu. Boiler ziet er wel heel erg strak uit.

Goede kwaliteit tegen een nette prijs met een vlotte levering.

Zowel zakelijk als prive vaker warmte bronnen besteld en nooit teleur gesteld.

Zeer snelle levering en een uitstekende kwaliteit.

,s middags besteld, en binnen 24 u geleverd, wat mij in staat stelde mn klus volgens afspraak te voltooien! Chappo!

Kachel werk perfect

Heb kacheltje boven spiegel gehangen in de badkamer,deze is in no time warm zelfs op de laagste temperatuur ,mooi met telefoon vanuit kamer te bedienen

Slechte retour service

Artikel teruggestuurd 11 dagen geleden, € 8,90 retourkosten betaald en nog steeds geen geld retour. Eergisteren een mail gestuurd waar mijn geld blijft: geen reactie. Maar vervolgens wel een mail sturen om een beoordeling te vragen. Bij deze: waardeloze service.

Alles goed verlopen

Snelle afhandeling van order,

prima infrarood paneel, geeft goede warmte af.

Snel geleverd en snelle reactie op mijn vraag via de mail.

Ik ben zeer tevreden over de Adax neo elektrische verwarming

Ik heb vorig jaar een Adax neo elektrische verwarming besteld en was tevreden over de verwarming die zodra je hem aan zet snel warm is en de bediening is makkelijk!! Heb er nu weer een besteld om dat die mij zo goed bevalt!!!!

Perfekte Kommunikation

Da wir das bestellte Paneel am gewünschten Platz nicht ht einsetzen konnten, mussten wir es zurückgeben. Das hat, genau wie die Bestellung perfekt u. Reibungslos geklappt. Vielen Dank nochmal

Volgens afspraak gelevetd

Alles prima geregeld, paneel laten monteren ook dat was netjes geregeld, werd van te voren netjes gebeldhoe laat de monteur langs kwam

Feedback

Ik heb iets besteld waarbij 1 dag levertijd werd aangegeven. Daarna werd dit ineens 2 dagen vanwege Black Friday — dat kan ik nog begrijpen. Maar uiteindelijk heb ik 8 werkdagen moeten wachten, en dat is exclusief de weekenden. Daarnaast kreeg ik geen reactie binnen de beloofde 24 uur, wat ik erg slecht vind. Sit-Ins, hier ligt echt een verbeterpunt voor jullie klantenservice en communicatie. Het apparaat zelf is verder top, maar de levering en service mogen echt beter.

Goed product, doet wat er verwacht wordt.

Plafond montage ging zoals het hoort in ons systeemplafond. Contactdoos aan balk geplaatst, stekker erin, plafond weer netjes afgewerkt, afstandsbediening klaarmaken, app downloaden en klaar voor afstandsbediening en WiFi gebruik. We hopen er probleemloos veel plezier van te hebben. Voordeel is, dat de thermostaat mooi is weggewerkt onder het paneel en toch vanaf de zijkant nog net bereikbaar indien nodig.

Verwarmend

Voldoet aan verwachting

Fijn kussen

Bezorging knudde, geen fan van DPD

Fijn warme kussen

Er ging iets mis met de betaling, daardoor duurde het wat langer voordat het kussen binnen was, ben idee waarom maar het is een fijn warme kussen.

Stijlvol & strak design die zelfs praktisch geruisloos opwarmt

Verwarmt heel aangenaam de ruimte op Het voelt snel warm aan Het geluid is amper te horen De display is ook een stijlvolle design en duidelijk verlicht aangegeven Het is zeer gemakkelijk in bediening Zeer simpel in het aansluiten op WiFi Je kan het op afstand al laten verwarmen wat een zaligheid is als je thuis komt

Handschoenen met verwarming werken goed

Goeie Nederlandse service ook

Snelle levering en goed product

Makkelijke snelle webshop en een goed product snel geleverd

Vriendelijk

Goede winkel

Product was goed en bereikbaarheid via telefoon was snel na wat vragen. Dus super tevreden.

Best beoordeeld uit 6 leden

- Elektrische-verwarming | 9