Mooi voor elkaar

Netjes op tijd, kwaliteit zoals verwacht, duidelijke website

Sluiting

Na het installeren en in gebruik nemen klapte de aardlekschakelaar er uit . Paar keer geprobeerd ook op andere groepen . Tijdelijk de oude boiler in gebruik genomen en die werkt zoals die moet werken .

Tevreden

Heel blij met de spiegel. Ik heb het in de hal..ziet heel mooie uit

prima en snel!

Snel geleverd correct verpak. mooi ding. bedrijf is een aanrader! ga er zeker nog een keer bestellen

Rundum zufrieden

Eine schnelle Lieferung und Ware hält was man verspricht. Gutes Produkt.

Goed product en snelle levering

Snoerthermostaat werkt uitstekend. Duidelijke beschrijving bijgeleverd in het Nederlands. Installatie verliep prima.

Warmte paneel is geleverd

De doos was open geweest, de folie waar het paneel in was verpakt was open gesneden. De wifi afstandbediening ontbrak en is 4 dagen later verstuurd. De handleiding van de afstandbediening ontbrak. Helaas kan ik de afstandbediening niet koppelen, ook niet volgens de installatie stappen van de handleiding.

Deckeninstallation mühsam

die Metallhülsen sollten durch normale Plastikdübel ersetzt werden. Das Gewicht der Platte ist nicht so groß, dass man diese Hülsen braucht.

IR verwarming is goed.

Verwarming werkt goed. Service is wat anders. Vandaag besteld voor bepaalde tijd, morgen geleverd klopt niet.

Super goed geholpen

Super goed geholpen

Goede service en een geweldige boiler

We moesten helaas een nieuw warm water voorziening hebben voor de douche, omdat de geiser niet meer aansloeg als er om warm water werd gevraagd. Nu met de Quality Heating 120 Liter QH Wifi dual elektrische hebben we meer water en meer dan genoeg water voor 15 min doucgen. Dat met een ingestelde temperatuur van 50 graden. Nu moeten we nog een mengkraan in de douch dan kunnen we nog beter de temperatuur regelen. Als met al goede boiler en is zo weer opgewarmt.

Blij mee!

Hele mooie verlichting en super snel Warm!

Jedes Problem wurde sofort beseitigt

Es wurde professionelle Arbeit geleistet

super schnelle Lieferung, Produkt wie erwartet

super schnelle Lieferung, Produkt wie erwartet

Goed.

Goed product.

Goede snelle levering. Snel antwoord op emailvraag

De boiler die ik zocht was niet voorradig. Op mijn mail wanner hij weer op voorraad kwam werd snel en goed geantwoord. Het extra aansluitpakket heb ik nagenoeg niet kunnen gebruiken omdat mijn aansluiting anders was. Er werden ook zaken geleverd die niet op elkaar aansloten.

Super mooi apparaat ,snelle levering .

Goede service kan niet beter.

Tevreden met product

Verwarmen hele woning met elektrische verwarming. Dit kan natuurlijk alleen mits zeer goed geïsoleerd.

Goede en snelle service.

De boiler stond op pre order maar werd tot onze verbazing toch snel geleverd.

Prachtig

Snelle levering en een prachtige spiegel Niet duur.

Absolut Katastrophe der Laden

Dreisteste Firma überhaupt schickt mir ein Defektes Gerät zu und weigert sich jetzt besagtes Gerätür

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goed maar communicatie kan beter

Assortiment is naar mijn behoefte. Levering en opvolging laat te wensen over. Nadat ik een pakket nog steeds niet ontvangen had heb ik gebeld. De dame aan de telefoon liet merken dat het maar lastig was en dat DHL verantwoordelijk was voor de levering. Mijn opmerking dat Infraroodverwarmingstore naar mijn mening het adres was waar ik de panelen heb gekocht en daar moest zijn om te vragen of het paneel nog geleverd zou worden vond zij maar heel vervelend. ik ben nog steeds in lbijde verwachting wanneer er geleverd wordt.

De boiler voldoet aan al onze verwachtingen.

Jammer dat in de richtlijnen een fout zit n.l de dikte van de boor dient niet 14 mm te zijn maar 16. Verder ben ik zeer tevreden met de boiler.

Goede klanteninformatie en meedenken

De verkoper dacht goed mee waardoor we met een product naar huis gingen , passend bij onze situatie.

Very nice radiator

I ordered a design radiator and we received it as described. Very nice looking radiator.

Best beoordeeld uit 6 leden

- Elektrische-verwarming | 9