infraroodverwarmingsstore maakt waar wat-ie belooft

Van informatie over mogelijkheden, tot bestellingprocedure/betaling(korting!), tot informatie over leveringswijze en - datum/tijdstip, tot levering ,tot aanwijzingen voor installatie en gebruik..... het is allemaal soepel en correct - en dus naar tevredenheid - verlopen!

Goede service. Snelle levering.

Prima !

Bestelling gedaan en op de hoogte gehouden voor levering. Paneel 700 watt opgehangen in badkamer 10m2 en doet het met bijgeleverde afstandbediening prima.

De meest voor de hand liggende oplossing.

Het product voldoet zeer goed zoals beschreven op de handige website. Correcte levering.

Fijne warmte

De Adax KRB 1000w ir straalkachel warmt snel op en geeft comfortabele warmte. Onze badkamer van 8m2 wordt goed verwarmd tijdens deze koude winterdagen. Montage is eenvoudig.

snelle levering, goed product

Infrarood paneel snel geleverd en een goed product

Pakket na weken nog niet in huis

Pakket kwijt

Mooi product

Ik zocht een elektrische verwarming mat zwart. De Adax Neo had alles wat ik zocht. Simpele bediening Geen wifi Voldoende wattage voor de slaapkamer. Makkelijk te monteren. Het was plug en play nadat ik de ophangbeugel in 1 deel met een waterpas en bijgeleverde schroeven heb opgehangen (geen pluggen) Ik ben erg tevreden.over de bediening en de warmte afgifte. Enige cosmetische minpuntje Is de witte aansluitkabel op en zwarte verwarming

heel goed

Ik had de bestlling geplaats zonder de kortingscode te gebruiken. Ik heb gemaild dat ik dit vergeten was en de volgende dag kreeg ik een mail dat dit terug gestort zou worden. En zo geschiedde Super Groet Xander

Gewoon goed

Gewoon goed

Mooi en goed werkend product

Mooi en goed werkend product

Geeft snelle en inderdaad kwalitatieve verwarming

Geeft snelle en inderdaad kwalitatieve verwarming

Ze lezen geen mail !!

Abusievelijk een boiler besteld en betaald, direct per mail geannuleerd om kosten te voorkomen. Ze hebben de boiler gewoon afgestuurd en om te retouren moet ik nog een keer geld betalen. Dit bedrijf krijgt van mij geen aanbeveling.

Snelle levering ondanks het winter weer

Prima verwarming voor mijn badkamer ,geeft snel warmte af .zeer tevreden.

Erg tevredenee

Boiler geïnstalleerd, werkt heel goed, zijn er blij mee

Mooie spiegel, zeer tevreden.

Bezorging rond de feestdagen dus niet de andere dag bezorgd. Wel steeds goede communicatie. Spiegel opgehaald. Meter in rond is dus echt groot. Hij was goed op te hangen. In onze verpakking alleen twee verschillende ophang haken. Eentje moest aangepast worden. Spiegel verlichting is mooi verwarming werk prima, ook na douchen goed zicht.

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering van het product ben erg tevreden en een prima prijs

Mooi en handig voor bijverwarming in kleine ruimte.

In mijn kleine keuken is het net voldoende.

Goede verwarming

We hebben de verwarming gekocht om de gang beneden een beetje op temperatuur te houden met deze koude temperaturen. We wilden er graag eentje die ook met een app te bedienen is zodat we de verwarming op afstand kunnen bedienen. De verwarming houdt het goed bij en de app werkt goed.

mooi product snelle levering

IR paneel werd snel en correct geleverd. was goed en degelijk verpakt.

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik heb 2 infraroodpanelen besteld. Deze werden de volgende werkdag al geleverd. Installeren was heel eenvoudig met duidelijke installatie handleiding en mal voor de gaten. De panelen geven goede warmte voor de ruimte waar ik het gebruik. Bovendien was de prijs ook nog eens heel gunstig.

Snelle service fijne infrarood mat

Nog nooit zoon goeden stille verwarming gejad bediening via de ap en op de verwarming zelf je kan

Nog nooit zoon goeden stille verwarming gehad en je kan je stoom verbruik zien in de ap wij willen nu deze verwarming door het helke huis van het gas af Want deze zijn Zoo zuinig in gebruik Nooi model erg stil Willen nooit anders meer Snelle levering fijn bedrijf erg behulpzaam Een dike 10

Prima prijs/kwaliteit

Hoogwaardige elektrische handdoekradiator besteld welke snel is geleverd. De hoogwaardige radiator is zeer gebruiksvriendelijk, verwarmd goed en efficient, en dat voor een hele mooie prijs.

goed en snel

De Firma infraroodverwarming Store is een aanbeveling, het infrarood paneel was precies het goede, duidelijke instructies, was simpel om het tegen het plafond te plaatsen, en werkt feilloos, men moet natuurlijk geen twee linkse handen hebben, als men een paneel plaatst. Dus van mij ⭐⭐⭐⭐⭐

Best beoordeeld uit 6 leden

- Elektrische-verwarming | 9