Beetje rommelig

Bestelling gedaan, wilde via Klarna betalen. Na twee dagen nog geen bevestiging. Zelf gebeld en betaling zou geweigerd zijn. Vreemd. Verder goed geholpen met link naar betaling. Na weer twee dagen geen bevestiging. Waren vergeten dit door te zetten naar de betreffende afdeling. Weer correct geholpen en twee dagen later kwam de bestelling. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen ondanks bovenstaande. De behandeling aan de telefoon was behulpzaam en vriendelijk. Product was ook goed.

had ik eerder moeten doen

Ik heb altijd last van koude voeten, mat name onder mijn bureau. Ik heb een infra rood paneeltje gekocht. de Curved van 300 W Dat had ik eerder moeten doen. Wat heerlijk. En ik heb de thermostaat in mijn kantoor nu 2 graden lager staan. Klein verbeterpuntje. Een schakelaar dat je hem op 2 of 3 standen zou kunnen zetten zou hem nog beter maken.

Top verwarming

Kwalitatief hoogwaardig en werkt uitstekend met WiFi en de app. De handzender zou wat groter mogen zijn i.v.b. met de uitleesbaarheid van het kleine scherm. Levertijd was redelijk snel en goed verpakt. Sinds een week in gebruik dus over de duurzaamheid is nog niets te zeggen maar mijn verwachtingen zijn hoopvol.

Niet best

Wacht nog steeds op een deel bestelling

Erg vriendelijk en behulpzaam.

Ik heb telefonisch contact gehad met ze en ben erg goed geholpen. Ze namen alle tijd om mijn vragen te beantwoorden en het juiste paneel te adviseren. Ook werd ik geattendeerd op de Black Friday kortingscode. Dat scheelde mij 15% bij de aankoop van mijn infraroodpaneel.

Snelle bezorging

Makkelijk te installeren. Jammer dat het licht niet met de app aan te sturen is. Wel de verwarmingsunit.

Heb alles goed mogen ontvangen. Het is met de infrarood paneel Weer lekker warm

Heerlijk warm.

Dit hadden we eerder moeten doen.

Infrarood paneel bestel ging makelijk en snel geleverd makelijk te monteren en aangesloten en met netwerk gekoppeld werk top me zoon heb het nu lekker warm op zijn kamer

Uitstekend!

Snel geleverd, niet duur en werkt prima!

Perfecte oplossing voor garage

Waren op zoek voor oplossing om verwarming in de bijkeuken en garage te realiseren. Dit werkt perfect. Goed te programmeren.

Treurig

Infrarood paneel 580 W besteld, snel geleverd. Maar verder dat 30-40 cm komt de warmte echt niet, dus daarmee voor mij waardeloos product

Wirklich gute Preis Leistung

Sehr schöne Größe und Verarbeitung, Material super, Leistung auch auf Stufe 3 angenehm, , accu hält lange, natürlich je nach Dauer, und ist super leicht neu zu laden, sehr schön, das man am accu auch verschiedene Möglichkeiten zum Laden hat, sehr schön ist auch das Band am Kopfteil, zum fixieren gegen verrutschen oder beim Transport zum fixieren nach dem Einrollen, würde ich so wieder bestellen, also zu empfehlen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede infrarood kachel en warmte deken. Makkelijk in gebruik

eine sehr schnelle Lieferung, solide umweltfreundliche Verpackung

es wird ein gutes Produkt zu einen sehr guten Preis angeboten, vielfältige Zahlungsmöglichkeiten, sehr schnelle Lieferung, gute Vorinformation zur Lieferung

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering en juiste instructies

Snel geleverd ondanks dat 1 onderdeel er nog niet was, deze werd lpaar dage later alsnog toegestuurd. Fijn dat ze de verwarming al meteen stuurden, andere bedrijven hadden misschien gewacht en alles in 1x verstuurd.

Top Ware

Geweldig product

Nette handschoenen, je voelt gelijk de warme uitstraling. Heb ze nog niet kunnen uitproberen onder de 0 graden.

Product mooi op tijd geleverd en de service was perfect.

Het verwarmingspaneel werd op de afgesproken datum geleverd. Toen ik een fout maakte bij de installatie werd dit door de leverancier prima opgelost.

Top wand kachel gekocht

Hier een zwarte wand kachel gekocht die goed werkt. De app functie is trouwens ook erg prettig

Netjes en behulpzaam

Bedrijf is prima te bereiken; ervaring via de mail en fysieke winkel in Hilversum. Verder netjes naar klanten toe, ook bij vragen achteraf. Geen opdringerige verkooppraat ervaren. Vooraf hebben we de "winkel" / bedrijfspand bezocht voordat we infrarood panelen aankochten. Hier hebben we, buiten de informatie die we kregen, de panelen ook daadwerkelijk gezien en aangevoeld (stonden daadwerkelijk aan). Bestelde artikelen ook binnen een week toegestuurd gekregen.

Goede prijs kwaliteit onderneming

Een ontbrekend onderdeel werd ongevraagd nagezonden.

Levering in twee delen alleen berichtgeving over back order was niet goed gegaan

Lekkere warme voeten.

Met 1 draai aan de knop lekkere warme voeten.

Best beoordeeld uit 6 leden

- Elektrische-verwarming | 9