Zeer goede uitleg

Goed te woord gestaan fijne uitleg en alle tijd voor de klant snelle levering

Goed verwerkbaar product

Makkelijk verwerkbaar product. Puntje van kritiek is dat de mat aan de uiteinden/randen niet goed kleeft. Dit ondanks het gebruik van de bijgeleverde primer. Om het ‘drijven’ in de egaline te voorkomen op veel plaatsen nog extra aan de ondergrond verlijmd. De prijs/kwaliteit verhouding is desondanks prima.

Veilig en doeltreffend

In ons clubhuis werken wij momenteel aan het onderhoud van ons platbodem zeilschip. Vanwege de huidige koudeperiode zochten wij een veilig keramisch kacheltje met oververhitting en omvalbeveiliging dat langdurig kan blijven “branden”. Die vonden wij in de quality heating werkplaatskachel PTC! En nog aantrekkelijk geprijsd ook!

Slechte service

Eén dag te laat met aanmelden van een retour en de spiegels mogen niet meer retour. Tsja wat moet je met 4 spiegels in één badkamer. Als het nou een zeepbakje was of zo was het nog te overzien. Maar spiegels van € 300,00? Beetje jammer. Zou fijn zijn als men meedenkt met de klant.

Ziet er goed uit.

Eenvoudig te gebruiken prima warmte afgifte.

vriende verkoopster

Vond het jammer dat je een apparaat niet visueel kan zien, maar uit een folder

klasse apparaat

Ons koude probleem in de badkamer is ook op esthetische wijze opgelost

Ik vind de staafverwarming voor mijn elecktrische verwarming. Hij verwarmt weer heerlijk mijn douche. Nooit eerder zo’n heerlijke warme douche gehad

Alles perfect geregeld/

Ik had een electrische vloerverwarmings-onder-mat besteld. Ik dacht ....ik probeer het uit...eerst zien dan geloven. Maar het werkt perfect. Heerlijk warme voetjes onder mijn buro. Top. Snelle levering en afhandeling.

A

Deze kachels zijn geweldig. Ik beveel ze aan, snelle levering

Prima apparaat en snelle levering

Het apparaat doet wat die moet doen: verwarmt snel en verspreidt een heerlijke warmte onder het bureau. Bevestigen in simpel. Ik had tevoren een vraag gesteld over de lengte van de schroeven (in verband met de dikte van het bureaublad) en die vraag werd direct en goed beantwoord. De levering was snel. Achteraf had ik wellicht gekozen voor een apparaat met meerdere warmtestanden, maar zeker voor de prijs en de effectiviteit kan ik dit apparaat aanbevelen.

Enorm snelle levering

Einde middag iets besteld, volgende dag al binnen. Ik had een warmtelint besteld als vorstbescherming en die doet zijn werk goed. Tevens was de prijs goedkoper dan bij andere aanbieders.

Fijn paneel en razendsnel geleverd

Precies wat ik zocht voor mijn thuuswekplek. Ik heb er zelf nog los een aanwezigheid sensor bij gekocht.

Mijn ervaring is zeer positief

Het pakket gelukkig heel ontvangen, ondanks de ruwe manier van omgaan met het pakket door de bezorger. Pakket werd over de straat gesleept en meer naar binnen gesmeten als "overhandigd" Over het paneel ben ik zeer tevreden, mooie uitstraling en duidelijke omschrijving voor het monteren.

Paneel is goed verpakt i.v.m. het verzenden.

Een heerlijk fijne warme stoelverwarming

Wij hebben hem gebruikt als stoelverwarming bij een Internationale Synchroonschaatswedstrijd. Als wedstrijdsecretariaat zaten we van 7:00 - 22:30 in een koude ijshal. De stoelverwarming was echt een uitkomst. Het voelt hetzelfde als de stoelverwarming in een auto. We hebben dit jaar geen kou geleden. Werkt fantastisch en fijn dat hij ook werkt als hij in het stopcontact zit. Handleiding mag wat duidelijker.

100% tevreden

Was even wennen na een mat met een gewoon verwarmingselement. Maar na een uurtje IR en een blik op het verbruik zijn we hier fan van deze mat. Heel goed te regelen dus hier geen koude voeten meer.

Fantastisch product

Ik heb verwarmde handschoenen gekocht, heerlijk warm. Hele dag geen last meer van koude handen.

Een thermostaat en ontvangers voor het draadloos kunnen aansturen van IR panelen aangeschaft. Duidelijke website, snelle levering goed ingepakt en tijdens het bestellen de klantenservice gebeld om wat onduidelijkheden weg te nemen. Ben supergoed geholpen en blij met de bestelde materialen.

Mooie spiegel en werkt prima heerlijk warm op de badkamer

Prima voor een lowcost oplossing

Top Produkt

Diese Infrarot Heizung ist absolut Top und über jeden Zweifel erhaben. Es wäre nur auch informativ, wenn man wissen könnte, wie man einen Werksreset macht. Das Produkt erfüllt sonst alles, was man in kleinen Räumen ohne Heizung braucht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

doet wat het moet doen, makkelijk en in een netjes jasje

doet wat het moet doen, makkelijk en in een netjes jasje

Mooi apparaat en de ruimte is snel warm. In 1 klap geweldig mooi apparaat. Heel blij mee en gebruiksvriendelijk.

Mittelmäßig bis Gut

Der ofen ist ok jedoch kam der deckel verbeult an.Am anfang etwas schleppend aber wen er brennt ging es dann

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Best beoordeeld uit 6 leden