Warme,comfortabele e-deken

Een enorm fijn en goed product, lekker comfortabel, snuggy,lekker warm de herfst en winter door,zelfs de poezen vinden ze heerlijk

Schnell, aber defekt

Nach einer netten Beratung wurde auch recht schnell geliefert. Leider war es wahrscheinlich ein bereits zurück geliefertes Produkt, es war schlecht verpackt und funktionierte nicht. Die Reklamation war wieder problemlos und ein Ersatzprodukt wurde sofort (und ohne "Tut uns leid, ...") geliefert. Jetzt muss ich mich nur noch um die Entsorgung des defekten Teils kümmern.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Unterirdisch

Hab eine Heizung für meinen Schreibtisch in der Arbeit bestellt. Die erste kam an und funktionierte nicht, Kabel waren miteinander verschmort und man sag deutlich, dass es sich um einen bereits zurückgeschickten Artikel handelte. Ich habe reklamiert. Hier muss ich sagen, dass der Kundendienst das Einzige war, was funktionierte. Mir wurde, auf meinen Wunsch hin, Ersatz geschickt... exakt das Gleiche, wie beim ersten Mal. Nur diesmal hat man sich nicht einmal die Arbeit gemacht, den vorher bereits geöffneten Karton einer zurück gesendeten Ware mit Klebeband zu verschließen, bevor er mir geschickt wurde. Ich habe sofort wieder reklamiert, Bilder versendet. Jetzt meldet sich allerdings kein Kundendienst mehr bei mir. Ich habe die Angelegenheit an Klarna übergeben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

In een woord (uitstekend)

Super product super chauffeur wil der nog meer bestellen.

Draden gaan drijven

Ik heb 150-watt-matten gelegd in keuken. Dat ging helaas niet zoals voorspeld, ondanks verstrekte informatie nav mijn vraag. (1) Mijn vraag: Nadat ik de matten heb aangebracht, bedekt de vloerenman het met egaline. Na drogen schuurt hij het op voor het verlijmen van de PVC vloer. VRAGEN: -Hoe is de kleefkracht van de mat ivm risico op zweven bij storten egaline? -hoe dik moet de egalinaag zijn? Vr. Gr. Bo (2) Antwoord Quality heating: Dank voor je bericht. De kleefkracht van de mat is normaal en voldoende, dus er is geen risico dat de mat gaat zweven bij het storten van de egaline. Voor het plaatsen van PVC over de egaline adviseren wij een laag van ongeveer 1 cm. (3) Alles conform handleiding gedaan -inc primer- (4) toch komen op verschillende plekken de draden boven drijven. (5) Nu nog kostbare egaline laag erop en verhogen van drempels etc. Veel gedoen. Ontevreden dus over het product. Het gaat om een zeer ervaren egaline storter.

Lekker warm aan de voeten

Het aansluiten was simpel, de regeling werkt goed en de temperatuur is behaaglijk.

Top producten

Ik ben heel tevreden. Snel geleverd. Makelijk te monteren.

Mooi product

Boiler ziet er mooi uit, prijs was zeer gunstig, service prima.

Breed assortiment en snelle levering

Voortreffelijk

Ik heb afgelopen weekend mijn boiler laten installeren en was ik best benieuwd na jaren een geiser te hebben gebruikt, maar ik ben zeer tevreden met mijn elektrische boiler en had ik dit eerder moeten doen. Werd ook netjes volgens afspraak bezorgd

Mooie zachte deken

Eigenlijk voor mijn moeder gekocht, maar die wilde een andere. Gecheckt of de deken opwarmt en dat deed ie, niet snel, maar goed genoeg. Ik bewaar hem voor mezelf, maar nu nog niet nodig gehad.

Goede verwarming en snel geleverd

De verwarming werd snel geleverd, zat goed verpakt en voldoet aan de verwachtingen. Het is een mooie slanke verwarming en de wifi functie is ook erg handig.

Super snellele erin tegen mooie prijs

Pomp schakelaar geleverd, herl tevreden. Zit degelijk in elkaar en doet wat ie moet doen.

prima geholpen

prima ervaring en deskundig advies.

Redelijk goed

Kon infrarood plafond paneel met verlichting niet in de showroom bestellen. Dus later maar via internet besteld. Was niet op voorraad en kreeg daarna veel mailtjes wanneer paneel zou worden geleverd. Na lang wachten werd er een paneel geleverd echter zwaar beschadigd. Telefonisch contact en vriendelijke mevrouw stelde mij gerust. Alles zou goed komen. Oude paneel kon ik waarden en nieuwe werd zeer snel geleverd. Nog niet uitgeprobeerd ivm vakantie. Volgende maand eens proberen.

Nog steeds niet ontvangen en dus geen ervaring

Wij kunnen geen beoordeling geven, omdat wij onze bestelling nog steeds niet binnen hebben. Was eerst niet in voorraad(kan gebeuren) en toen na weken zou hij verzonden zijn. Toch op 1 september even gebeld met Alkmaar en bleek dat hij daar klaarstond voor ophalen. Was niet goed, want wij wonen in Bussum. Dit zou doorgegeven worden aan desbetreffende afdeling en op verzending worden gezet. Wij zijn nog steeds in afwachting!!!!!! Ab Peeters

Goede kwaliteit

Makkelijk en complete installatie en zeer overzichtelijk. Belangrijk is om eerst een goed legplan te maken hoe de mat uit te rollen incl hoeken. Montage ed was snel uit te voeren.

De stralingswarmte is heerlijk. Werkt uitstekend.

De pootjes met schroefjes waarop de plaat moet worden vastgemaakt werken niet. De schroefjes kunnen de plaat niet vasthouden waardoor deze kantelt en omvalt. Als je kiest voor een verplaatsbare plaat moet je deze constructie niet nemen.

Bestelling/aflevering en ondersteuning internet top

Netjes en op tijd alles geleverd. De app gedownload en als je de informatie volgd is het makkelijk te doen. Het apparaat functioneert prima en makkelijk via de app warmer of kouder te zetten. Ben heel tevreden.

Weet het nog niet

Ik heb hem nog niet gebruikt. Beter om het in de winter nog eens te vragen

Leveringsprobleem prima opgelost

Mijn bestelling was helaas vertraagd vanaf de fabriek. Quality heating heeft dit professioneel opgelost en twee dagen later had ik al een goed alternatief.

Makkelijk op te hangen en geruisloze snelle verwarming

De mal in de doos om de verwarming op te hangen helpt om deze gemakkelijk op de juiste wijze op te hangen. Kachel stond niet zoals vermeld in de beschrijving op de fabrieksstand. Dit was echter door de duidelijke instriktie snel te verhelpen. Disign is wat we gehoopt hadden

Adequaat en prettig

Afhandeling tussen bestelling en levering zeer adequaat. Over dhl ben ik minder te vreden na dagen wachten op de aangekondigde aflevering moest ik het alsnog ophalen bij een servicepunt. Volgende keer maar niet meer thuis laten bezorgen

Snelle levering, product werkt zoals bedoeld.

Heb nieuwe besteld voor een andere ruimte maar heb al 5 jaar ervaring met hetzelfde product. Werkt zoals het moet en is makkelijk te verwerken. Snel geleverd en ik kreeg een snelle reactie op een vraag via email.

Perfecte verwarming in Serre

Alles zat netjes in de doos. Ophangen ging prima, mooi rvs schroef materiaal. Stekker erin en aanzetten. Wel even 2 AAA batterijtjes opzoeken voor de afstandsbediening, die zitten er niet bij. Handleiding verder niet nodig, alles spreekt voor zich.

Best beoordeeld uit 6 leden

- Elektrische-verwarming | 9