Zeer goede service! Na levering van een convectorkachel, bleek deze niet te werken. Hierna heeft quality heating de volgende dag nog een nieuwe gestuurd! Deze doet het prima

alles is perfect gegaan , de bestelling en de levering !!!

We zijn heel blij met de infraroodverwarmings paneel. Dus alles is OK !!!

Absoluut heerlijk

De bureauverwarming die onder het tafelblad geplakt zit is echt fantastisch; max 150W, maar na ca 15 min dim ik hem al naar minimum: dat voelt echt lekker. En de rest van de ruimte hoeft niet meer zo warm te zijn, dus deze infraroodplaat doet wat-ie belooft! Aanrader, scheelt enorm in het energieverbruik!

Paneel prima. Bediening erg onhandig

Het paneel is prima. Snel genoeg warm en de werking is OK. Blij mee want het geeft wat meer comfort bij het douchen s’ morgens in het koude jaargetijde. Het probleem is de bediening… Je kunt niet zien of het paneel ‘aan’ of ‘uit’ staat. Er ontbreekt feitelijk een lampje of andere aan/uit aanduiding op het paneel. Dat zou al behoorlijk schelen. De afstandsbediening: Het is lastig dat je pas iets kunt zien als het schermpje verlicht is. Ik moet het paneel eerst ‘aan’ zetten en dan gaat heel even de schermverlichting aan en kan ik zien of het paneel inderdaad ‘aan’ is en ook of er warmteafgifte is of gaat komen. Als het ding ‘aan’ stond zet ik het paneel eerst ‘uit’ door drukken op aan/uit. Hallo!! Het lampje brandt dan dus niet dus het schermpje is niet af te lezen… Ergerlijk is dat. Als het paneel ‘uit’ stond en ik wil iets zien dan zet ik het paneel ‘aan’ met de aan/uit knop. Dan pas beeld c.q. verlichting, maar eigenlijk wil ik alleen controleren op stroomgebruik. Erg onhandig is dit. De app geeft wel aan of het paneel aan of uit staat. Dat is op zich prima maar… De bediening van de app is ook vreselijk onhandig … Instellen van een timerinstelling per dag kan alleen als het paneel ondertussen ‘aan’ wordt gezet. Dan pas kun je per dag aangeven hoe laat het paneel zal starten en wat de doeltemperatuur is. Als het paneel ‘uit’ staat zijn alle knoppen in de app disabled en kun je niets wijzigen of instellen. Echt ergerlijk wordt het weer als je een wijziging in de ingestelde temperatuur wil instellen. Bijvoorbeeld van 21 naar 20 graden op een bepaalde dag. De temperatuurkiezer staat dan weer op 0 en je moet per graad aan het wieltje draaien… Ook moet ik bij wijziging tijdstip of temperatuur de wijziging 2x doorvoeren en bevestigen. Bij 1 keer wordt de setting vaak niet opgeslagen Arggghhhh. Wie programmeert zoiets??

Panelen zien er goed uit.

Panelen geplaatst maar door de goede temperaturen nog niet op werking kunnen testen.

Kwaliteit én service

Ik heb mijn elektrische olieradiator vervangen door een energiezuinig infraroodpaneel. De warmte (als bijverwarming) is aangenaam, het gebruik per app is handig en de leverantie zeer snel (na één dag). Het (verplaatsbare) paneel en de wieltjes kwamen als twee verschillende pakketten op twee achtereenvolgende dagen. Toen ik na ontvangst van het paneel mailde dat de wielen ontbraken, werd direct geantwoord dat ze onderweg waren, hetgeen ik achteraf op de pakbon had kunnen zien. Kortom, prima product en prima service. Ik wil zeker meerdere panelen aanschaffen voor meerdere ruimtes.

Prima producten, snel geleverd

Omdat onze verwarming op kantoor door verbouwing enkele weken uitgeschakeld is, hadden we op korte termijn behoefte aan een goedkope en doeltreffende oplossing. Die hebben we hier gevonden in de vorm van infraroodpanelen onder het bureau & (ik wist niet dat dit bestond, maar het is geniaal!) verwarmde bureauonderleggers. Volgende dag was alles in huis.

Uitstekend apparaat, snelle, accurate levering

Geen enkel probleem ervaren. Paneel werkt makkelijk en goed. Duidelijke handleidingen.

Super oplossing voor lokale verwarming

Dit had ik veel eerder moeten aanschaffen! Met relatief weinig vermogen heerlijk warm. Wat mij betreft echt een aanrader!

Het is een mooie model

we gaan er veelplezier van hebben.

heel blij met het paneel

Wij zijn heel blij met het paneel en de supersnelle levering! Wil 1 puntje van feedforward geven en dat is dat er niet gereageerd is op mijn e-mail met montagevraag. Nu hebben we het inmiddels opgelost door een stekkerpunt te maken, alleen op de vraag of het mogelijk is het paneel direct op het net aan te sluiten hebben we geen antwoord meer gehad. Dat neemt niet weg dat ik hier een volgende keer zeker weer zou bestellen!!

Top bedrijf.

Snelle levering en gemakkelijk zelf te plaatsen. De badkamer is nu altijd lekker warm.

Matige klantenservice

Op de gestelde vragen wordt niet in adviserende rol gehandeld. Tevens duurt het lang voordat de spullen worden geleverd. Met daarbij dat de voorgestelde afleverpunt niet wordt gehanteerd. Het product is trouwens in afgeragde doos afgeleverd.

Fijn , ongecompliceerd

Telefonish goed bereikbaar. Minpunt...als een bijhorend product niet op voorraad is , vermeld dit dan bij de levering van de hoofd order. Dit voorkomt onnodige telefoontjes.

Valt tegen

De electrische deken is zeker geen 2 persoons. Aan de randen zitten 30 cm geen draden. Erg jammer.

Aanrader.

Goed advies en compleet aanbod. Ook goede service na aankoop als je bijvoorbeeld een vraag hebt. In de showroom zijn alle producten goed te bekijken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Tot nu toe top

Heb gebeld voor info, er werd niet opgenomen. Vijf min. Later belde een medewerker terug welke mijn vraag i.v.m infrarood panelen naar tevredenheid beantwoorde. Zo kan het ook.

Quality heating voldoet heel goed

Dankzij Quality heating zit ik er weer warmpjes bij

Super paneel

doet het erg goed het infrarood paneel. Snelle levering bedankt.

Werkt goed

Had in begin weinig hoop dat het wat zou zijn voor mijn probleem met koude voeten maar het werkt inderdaad prima kan nu rustig op de bank zitten zonder dikke sokken of pantoffels te moeten dragen ben zeer tevreden

heerlijk en goedkope warmte

makkelijk plaatsbaar en voldoende warmte

.mooie strakke plaat

Mooie plaat,valt nauwelijks op als deze aan het plafond hangt.geeft lekkere warmte. Heeft wel even nodig om op temp.te komen.

Snelle levering en goed apparaat.

Boiler doet het goed. Geef beter aan wat erbij wordt geleverd. Want jullie adverteren met aansluitsets, die niet nodig zijn omdat er al een stekker, slang en ophangbeugel bij de boiler worden geleverd.

Ziet er mooi uit en verwarmt goed

Jammer dat het erg goedkoop aanvoelt. De instelknopjes rammelen in de behuizing. Eenmaal gemonteerd en ingesteld doet de verwarming het goed en ziet er strak uit.

Keurig verzorgd

Snelle en correcte afhandeling. Goede omschrijving en goede/voldoende ophang materiaal.

Best beoordeeld uit 5 leden

- Badkamerspiegels.nl | 9.1