Dankzij mijn eigen foute keuze, werd ik prima geholpen door een medewerker!

Ik had per ongeluk de verkeerde verwarming besteld met een te laag vermogen. Daar kwam ik pas achter bij levering. Ik heb toen gemaild en werd snel teruggebeld. Een advies werd gegeven en werd tevens geholpen met de retour zending.

Goed product

Goede thermostaat werk prima en simpel in bediening .

Prima service, nieuw paneel geeft fijne warmte.

Het 60 x 60 cm paneel geeft fijne warmte voor mijn werkplek. Bestellen en ontvangst van het pakket verloopt soepel en snel. De handleiding is helder en makkelijk te volgen. Binnen een paar minuten is aansturen op afstand via WIFI geïnstalleerd en werkend. Zeker een aanrader.

Perfecte bestelling

Infrarood heater besteld via de site. Keurig netjes hiervan een bevestiging ontvangen. Ik kreeg direct een mail wanneer de heater binnen was om hem op te halen en deze stond ook direct voor mij klaar. Afrekenen en direct thuis de serre verwarmen maar. Van A tot Z prima volgens afspraken geregeld.

Goed geholpen

Goed product snel warm

Goed product snel warm en eenvoudig in te stellen

Prima spiegel en prima levering. Top.

Infrarood spiegel

We waren op zoek om onze badkamer iets comfortabeler te maken. Een infraroodspiegel leek ons de way to go! Besteld en keurig en snel geleverd! Duidelijke instructies om de spiegel op te hangen. Dus allemaal een fluitje van een cent! Misschien hadden we achteraf een nog grotere spiegel kunnen nemen of eentje met een wat hoger wattage, maar die waren er (nog?) niet. Al bij al een hele goeie ervaring, spiegel doet wat ‘ie moet doen, en wij hebben het lekker warm!

Snel en efficiënt geholpen met het oplossen van een probleem

Zeer aangenaam

Keurig door DPD op tijd en netjes bezorgd

Werkt conform beschrijving, eenvoudige installatie.

Prima prijs / kwaliteit. Iets meer aandacht voor details zou mogen.

Na uitgebreid onderzoek en vergelijk gekozen voor de infrarood verwarming van Quality Heating. Via de offerte aanvraag een goed overzicht gekregen van alle benodigde materialen om vervolgens toch te besluiten om een andere thermostaat te kiezen en alles los te kopen. Helaas was informatie niet helemaal correct: Omdat we alles los hebben besteld waren we bang om iets te vergeten maar we kregen de bevestiging dat alles compleet was. Helaas blijkt nu dat we vergeten zijn de draad te bestellen... Ook was er lichte transport schade maar dit heeft zich beperkt tot de bescherming en lijkt geen invloed te hebben op de werking. De ondervloer kwam in een latere levering: bij navraag zou deze over ca. 8 weken geleverd worden (planning dus omgooien) maar deze kwam vervolgens een week later al binnen (jammer van het aanpassen van de planning).

Snelle levering, adequaat product

De levering was conform ´afspraak´. Boiler is gemakkelijk aan te sluiten. Geen slangen bijgeleverd.

Warmt goed

Aangename warmte.praktisch omdat je het makkelijk kunt verplaatsen

alle anschlüsse passen nicht für deutschen standard man muss alle neu kaufen mit reduzierstücke

und selbst wenn es passen würde wasser zulauf 60 cm dusch schlauch 80 cm wie soll das gehen gasanschluss passt auf keine flasche also das zubehör könnt ihr behalten von wegen sofort einsatz bereit ich mach jetzt schon 14 tage rum bis ich passende kupplungen bei bekomme

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prima informatie via telefoon en snelle levering

Super ervaring

Product dat geleverd is is volgens de beschrijving op internet. Levering is gebeurd volgens Afspraak.

Goede producten en geweldige service

Duidelijke site met mooie producten. Goede snelle levertijden.

Prima bijverwarming voor op kantoor

Lichtgewicht, makkelijk om aan te brengen en in gebruik.

Snelle levering en een goed product. Wel jammer dat de gebruiksaanwijzing niet klopte, maar op de site stond een filmpje hoe de installatie moest.¹

Schlechter Service

Ich hatte das Produkt reklamiert, weil der Sensor nicht funktionierte, außer einem völlig unverständlichen Rücksendungsportal, wo ich noch mehrere Bilder hochladen musste ist nichts passiert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

correcte afhandeling

Na een wijziging (door ons) is dit correct afgehandeld door de leverancier, waarvoor dank. Aansluiting via de wifi lukte me niet direct, maar zal eens alles rustig moeten bekijken.

Hellemaal top

Hellemaal top, en ziet er mooi uit

Goed werkende verwarming.

Fijn apparaat. Zeker met de thermostaat erop.

meer dan tevreden

min puntje, vandaag voor xxx bestellen morgen in huis. dat vergeet maar. misleidend.

Best beoordeeld uit 6 leden

- Badkamerspiegels.nl | 9.1