Kwaliteit en niet duur

Ziet er goed uit,maar nog niet gebruikt

Vervelend blauw licht

De radiatoren lijken het goed te doen, nog niet veel aangehad. Het nadeel van deze radiatoren is dat dat er een blauw lampje brandt. Deze kan niet uit. Op het ogenblik dat deze standby is blijft een lampje knipperen alsof er iets aan de hand is. Dit maakt de radiator ongeschikt voor de woonkamer. We hebben er ook eentje voor de entree, 's nachts zie ik boven op de overloop een signaal knipperen. Dat is best vervelend. Helaas is de verpakking al weg anders had ik 'm terug gestuurd.

Vlotte bestelling.

Verwarming vlot gevonden, besteld en geleverd.

Top bedrijf

Ik heb een boiler van Quality Heating besteld bij dit bedrijf. Er is een enorm aanbod beschikbaar, maar doordat overal goede uitleg en specificatie bij staat vermeld, is het niet moeilijk om een keuze te maken. Boiler was supersnel geleverd en voldoet aan alle wensen. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden. Ook telefonisch goed bereikbaar en super vriendelijk en behulpzaam.

Aanrader

Geeft goede warmte af.

Vlotte bediening, snelle en adequate reactie op de mail

Bij de afhaalstore in Alkmaar goed geholpen i.v.m. het omruilen van een paneel (heb een gekozen met thermostaat en WiFi). Overweeg nog een paneel te kopen binnenkort.

Weet ik nog niet , zit nog in de doos

Mijn zoon heeft nog geen tijd gehad om hem te plaatsen

Het keurig en tijdig afgeleverde paneel werkt prima!

De bestelling en levering is prima verlopen. De instructies zijn duidelijk en helder. Het apparaat functioneert ook precies naar verwachting.

Gewoon alles goed gegaan zoals 't hoort

Prima, geen op- of aanmerkingen

Snelle levering, lekker warme deken!

Terwijl er stond dat de levering 5 tot 10 werkdagen zou duren, had ik het al 2 dagen later in huis !!!

Super strakke Infrarood verwarming

Snelle levering en stevig verpakt. Het plaatsen aan de muur was eenvoudig door een duidelijke tekening. Handleiding geeft duidelijk weer hoe te installeren. De afstandsbediening werkt voortreffelijk!!

Perfecte service

Ik had een aantal infrarood panelen nodig omdat ik naar n gasloos huis wilde. Prima geholpen en de prijs viel me alles mee

Zonder enige moeite snel electrische radiatoren in huis. :-)

Op advies heb ik de Adax Neo compact besteld voor het (bij)verwarmen van mijn huis. In combinatie met de houtkachel wilde ik onopvallende electrisch radiatoren plaatsen. Mijn favoriete zwager heeft bij Quality Heating dezelfde systemen besteld en was zeer te spreken over het bestelgemak en snelheid van levering en ook over de Adax radiatoren. Als test heb ik de eerste 2 radiatoren besteld. De bestelling verloopt moeiteloos, extra contact of hulp was niet nodig en inderdaad vandaag besteld, morgen in huis! De fraaie panelen hangen nu in 2 kamers en volgende week ga ik de resterende radiatoren bij Quality Heating bestellen.

perfekt,voldoet aan alle verwachtingen, 2e bestelling geplaatst

gebruik als bijverwarming , heel makkelijk in gebruik

Toplevering en goed product

De Adex convectorkachel was goed ingepakt en correct geleverd. Product werkt naar behoren en is als omschreven op de website.

Tevreden

Goede service heel klantvriendelijk.

Snelle levering en goede kwaliteit

De verwarming voldoet prima.

Betrouwbare en efficiënte uitvoering

Super betrouwbaar bedrijf , geen nepperij, en bij een probleem , een telefoontje en het is geregeld wat het ook mocht zijn. Ik gebruik in de winter tapijt verwarming dat is super al je geen vloerverwarming kunt plaatsen en zonder breken tapijt optillen infrarood tapijt verwarming eronder en de stroom steken simpel aanzetten ,warme benen voor een goedkope energie prijs Els

Goed advies en snelle levering!

Na een bezoek aan de showroom in Hilversum, waar we goed geadviseerd werden, was de keuze voor een elektrische verwarming niet moeilijk meer. We hebben twee verwarmingselementen voor de muur gekocht die heel eenvoudig te installeren waren en ook meteen werkten! We zijn dik tevreden!

Het paneel werd snel en netjes afgeleverd en montage was eenvoudig

Na de montage bleek dat de afstandsbediening na een paar dagen niet meer koppelde met het paneel. Ik werd in 1e instantie prima via de telefoon en mail geholpen om de koppeling tot stand te brengen. Vervolgens werd besloten om het paneel om te ruilen. Na 1 week heb ik het nieuwe paneel ontvangen en gemonteerd en het werkt prima. Goede service en behulpzaamheid!

Uitstekende service

Diverse vragen gesteld, die snel en correct worden beantwoord.

Goed bedrijf, netjes afspraken nagekomen.

Besteld via website, nog even gebeld voor levertijd, goed telefonisch te bereiken en keurig op tijd geleverd.

Klasse product , zeer snelle levering

Mooi product , goede website makkelijk producten zoeken. Kwaliteit voor redelijk bedrag.

Top bedrijf met een duidelijke visie!

Duidelijke informatie, snelle levering en vriendelijke klantenservice!!

Heerlijke warmte

Voldoet volledig aan de verwachtingen (als bijverwarming). Pootjes eronder, stekker in het stopcontact en meteen een aangename warmte.

Best beoordeeld uit 5 leden

- Badkamerspiegels.nl | 9.1