vlotte levering en werkt prima

na bestelling sneller geleverd dan verwacht, makkelijk te installeren (wel even een paar extra handjes nodig) en werkt uitstekend.

Zeer slecht

Infraroodpaneel besteld op 11.11.2025. Toegegeven paneel was niet voorradig maar zou 24.11 geleverd worden. Vervolgens wordt levering 3 x uitgesteld tot uiteindelijk 11 januari 2026. En plots wordt het geleverd op 27.11.2025. Maar wat blijkt: in het verkeerde formaat. Direct mailtje gestuurd maar geen antwoord gekregen. 1 december gebeld met de afdeling retour. Ja, ze wisten dat het het verkeerde formaat was. Foutje van de website. Juiste formaat was niet leverbaar dus retourformulier via site aangevraagd. Natuurlijk kreeg ik direct een afwijzing!!! Wederom telefonisch contact gezocht en uiteindelijk formulier ( 3 foto's moeten aanleveren) uitgedraaid en pakket via DPD geretourneerd. Nu maar wachten op mijn geld. Maak me hier zorgen over.

Nog steeds niet compleet

Half oktober een infraroodpaneel besteld wat volgens de website op voorraad was en dezelfde dag verzonden zou worden. Na bestelling krijg ik 3x melding dat levertijd vertraagd is, laatste keer zelfs naar 30-12. Vervolgens contact opgenomen en toen is eind november wel het paneel opgestuurd maar zonder de voetjes. Hier wacht ik nu begin december nog steeds op.

Ruim aanbod

Elektrische verwarming, Quality Heating, Elektrische vloerverwarming, Dit bedrijf gaat onder meerdere domein namen rond. Ze hebben wel allemaal 1 ding gemeen. En dat is hun ruime aanbod. Mijn eerste aankoop ging over een enorm infrarood paneel. Na wat contact heb ik prima deskundig advies gekregen wat mijn aankoop bevestigde. Mag je het product over schilderen, mag je de kabel door knippen, mag je doen met je product wat je wil zonder dat de garantie verloopt? Ja alles mag, maar let op bij sommige kan het omruilen van een product wat problemen geven. Je stelt de vragen en krijgt direct de juiste antwoorden, open en eerlijk en daar hou ik van. Om deze reden kan ik deze winkel ook aanbevelen. Het ruime aanbod, prima prijs range van diverse producten en uitgebreide reviews per product. Ik ben er zeer over te spreken en zal in de toekomst zeker nogmaals een product bestellen.

Mixed Feelings

Elektrische verwarming, Quality Heating, Elektrische vloerverwarming, Dit bedrijf gaat onder meerdere domein namen rond. Ze hebben wel allemaal 1 ding gemeen. En dat is hun ruime aanbod. Ik heb hier nu 3 vrij grote aankopen gedaan, waar ik alle drie uiterst tevreden over ben. Natuurlijk kan het altijd beter. Zoals even een mailtje omdat het product vertraagd is en de beloofde voor 16:30 morgen in huis niet behaald kan worden. Maar dat kan ik ze ook niet kwalijk nemen rond de Black Friday deals. Maar na ruim een week kwam het keurig binnen. Goed verpakt en met de heren van DPD. In een wereld van dat alles gisteren besteld vandaag in huis kan het ook wel eens tegen zitten. De producten? Hun eigen merk is iets waar ik wel fan van ben. De reviews op de site en bij de producten geven een goed beeld van de kwaliteit wat je koopt, dit in combinatie met de goed geprijsde artikelen. Ja, ik kan deze winkel keten aanbevelen en zou hier in de toekomst zeker nogmaals een aankoop doen. Maar wat valt er dan tegen? Als je een mailtje verstuurd met jouw vraag zeer goed uitgelegd, en je een beetje kennis heb van zaken. Dan zie je dat je net zo goed je vraag aan ChatGPT had kunnen stellen. Want dat is wat voor antwoord je krijgt. En dat kan natuurlijk ook goed zijn, want de meeste mensen trappen daar gewoon in. Maar ik had die even niet verwacht en had liever echt deskundig antwoord gehad, iets wat ik zelf nog niet wist. Ipv wat ChatGPT mij verteld.

Uitstekende levering

Goed en snel werkend warmtepaneel, jammer dat de voetjes er niet bij zitten maar die worden nageleverd.

Goede producten, nette prijs, lange levertijd (was van te voren gemeld)

Goede producten, makkelijk te monteren en aan de Wifi te koppelen. Het ene product werd heel snel geleverd. Op het andere product zat een lange levertijd, dit was van te voren gemeld dat het wat langer zou duren. Ongeveer 1 maand, dat werd ongeveer 2 maanden. Blij met de aankopen bij deze winkel.

Betrouwbare webshop

x aantal websites allemaal van 1 bedrijf maar desondanks een betrouwbare winkel. Levert naar wens.

Zeer tevreden .

Een aanrader werkt goed .is 120 watt kunt dimmen. Wij zetten hem meestal op 50 watt en lekker warme voeten. Met laag stroom veebuik

Was tijdig verstuurd en afgeleverd!

Prima product nette duidelijke gebruiksaanwijzing. We zijn zeer tevreden!

Een TOP boiler, een moderne variant met energie label A

Het is een fantastische boiler, de vormgeving is mooi doordat hij niet exact rond is, de kleur in niet standaard wit maar zwart, hij heeft energielabel A, plus de temperatuur instelling is eenvoudig aan te passen HET IS EEN TOP BOILER

snel weer lekker warm in huis

snelle levering, makkelijk aan te sluiten

Is de zending incompleet aangekomen???

Is de zending incompleet aangekomen???

Ik ben zeer tevreden met de Adax.

Ik heb meerdere Adax thuis werken perfect !!!!

Kundenservice nicht erreichbar

Ich habe eine bestellung platziert, und dabei ist mir ein Fehler unterlaufen. Daraufhin habe ich zunächst telefonisch versucht, den Kundenservice zu erreichen, was unmöglich war. Die Telefonnummer funktioniert nicht. Auch auf meine E-Mail kam keine Antwort vom Kundenservice. Ich hoffe nun sehr, dass wir keine weiteren Probleme mit der Fußbodenheizung bekommen werden, denn dann ist man als Kunde ein wenig aufgeschmissen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Vlotte afwikkeling en goede info.

Verder geen gezeur met afwikkeling

Topservice.

Duidelijk, snel, correct en als er iets fout gaat met bestellen of levering wordt het perfect opgelost. Tip: artikelen na levering meteen controleren op eventuele schade!

Bestellen ging snel

Op de website staat voor 16:00 besteld volgende dag in huis bij mijn heeft het 5 dagen geduurd voor ik het in huis had zet het dan niet op de site

Op het eerste gezicht:

Mooie stijlvolle boiler , makkelijk te monteren. Vraag is hoe deze blijft werken op lange termijn. Maar op het eerste gezicht prima boiler en doet wat het moet doen.

Goede kwaliteit

Ivm een diner moest er snel een heater in de overkapping. Deze gevonden bij Quality Heating. Makkelijk besteld snel geleverd en het apparaat doet zoals beschreven. Makkelijk gemonteerd en de hele ruimte wordt prima verwarmd. Ging dan echt alles goed…….ja absoluut en niks te klagen. Kan dus alleen maar de volle bak met sterren geven

Mooie producten en gunstig geprijsd en goede service!

Snel en netjes geleverd! Mooie elektrische heater voor op het toilet met handige app bediening. Zeker een aanrader!

Snelle levering, goed product, duidelijke klantenservice

Onlangs een tweetal convector kachels besteld en deze waren een dag later geleverd via de bezorgdienst. Deze waren makkelijk aan de wand te monteren en stoken maar. Kamers worden snel warm en wij zijn mooi bezig om onze woning langzaamaan gasvrij te maken. Voor de badkamers zoeken we nog een elektrische radiator en we zullen zeker op de website gaan kijken voor een geschikt product.

Betrouwbaar

Snelle kevering

Alles zonder problemen verlopen

Ongecompliceerde bestelling. Prima elektrische convectoren. Helaas 1 terug moeten sturen omdat de maat toch niet helemaal goed was (zelf verkeerd gemeten). Ging ook ongecompliceerd

Best beoordeeld uit 6 leden

- Elektrische-verwarming | 9