Service de qualité

Jamais déçu des produits, qualité irréprochable. Plus qualitatif que certains produits de luxe du commerce global.

Muy buen servicio pero solo una semilla me salio

La entrega fue muy rapida pero no me salireron todas las semillas

Zam is what's up!!

I've been purchasing from Zam for a long time. EXCELLENT genetics, even more excellent people working for them!! I have always received my products, even when there was a delay or missing package in the mail. Zam has always come through!! I wont shop anywhere else. If a company wants me to buy their seeds, they'll need to sell through Zam. I'm Zam for life, and have used them for countless orders!! If you want to get in on the tribe and snag yourself a lot of points in the process, you can use this referral code pt5v0a27. Trust me, those points rock in the tribe store with the freebies!!

Not favorable as I have not yet received my order that was placed on November 27th

It's been almost a month and I still have not received my order once I receive my.order I will do a review.

• Would you recommend us? No

Très bien

Très serieux, SAV au top: un hygromètre defectueux : remboursé une commande interceptée : rembourséé dernière commande, un poduit remplacé par un autre d'une valeur triple...(Par contre mon frère n'aura pas d'encens pour noël et je ne vais pas lui offrir ce que j'ai reçu lol) Le systeme des points de fidelité et des cadeaux et bons et un peu "pousse à la consomation" mais à chacun de résister !

Excellent Customer Service

This organisation has outstanding customer service. Their product is great and on the rare occassion that there has been an issue, their excellent customer service team has dealt with it proactively and positively. Highly recommended on-line supplier.

• Poleciłbyś nas? Tak

Unkompliziert, effizient, erstklassik

Produkte wie beschrieben, einwandfreie Anleitung, schnelle Lieferung. Eines der wenigen Male, dass mir shoppen Spaß macht. Immer wieder mit Freude

Super Service

Mega schnelle Lieferung. Vielen Dank. Immer wieder gerne

Toujours parfait

Parfait j’ai rien à dire toujours nickel de la commande à la livraison

Increíble

La mejor empresa de este sector, llevo años comprando y nunca defrauda, te amo, Zamnesia!

Toujours satisfaite

Je commande principalement des truffes et je ne suis jamais déçue de la gestion de la commande (délai envoi/livraison, emballage,…), des produits et des effets. Tout est quali ! Et le service client toujours présent si besoin. Merci l’équipe

Decent

Good value

Love this seed bank my favorite hands down great prices without sacrificing quality genetics!!

Wonderful! Quick response time also

Bestellt 28, geliefert 17...

Scho a bissi zach für a angabe von 2-3 werktagen... Dementsprechend hab ich keine ahnung wie alt die zuchtsets jetzt sind, wie lange sie wohl iwo zu warm oder jz im winter zu kalt rumgelegen haben... Bin gespannt ob das was wird

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Excellent online store

Amazing products and customer support. Totally satisfied.

Best Shop Ever

Smart/Head/Grow/Health-shop. Good deals on a huge catalog.

• Ci consiglieresti? Si

G

G

The mushrooms were terible.

Simply lost money as they didnt hit or even a slght differnece after gaving it.

• Would you recommend us? No

Slecht

Werkt absoluut niet

Kundenservice und qualität sind unterirdisch

Ich hatte mehrere Samen bestellt. Ich hatte nie probleme mit der Keimung, dann habe ich neue Sorten von Zamnesia probiert. Die Keimung war Katastrophe, 1von3 0von3. Die negativen Bewertungen zu den Sorten wurden natürlich nicht veröffentlicht, lieber wurden einem schnell 5 neue Samen versprochen auf die ich bis heute warte.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mushrooms were good

I will try again, because possibly due to my fault (waited too long) second flush did not work, otherwise all good.

Disastrosa

Mandate mail con informazioni errate: mi scrivete che il pacco è stato spedito il giorno 05/12 ma dal tracciamento deve ancora partire e sono passate 2 settimane, in più continuate a chiedere recensioni sull'ordine, ma l'ordine è pronto ma non ancora partito, quindi smettetela di inviare mail fino a che il pacco non è stato spedito. Servizio pessimo, soprattutto i tempi di risposta, scandalosi!

• Ci consiglieresti? No

colis incomplet

Délais de livraison largement dépassés, peu/pas d'info, retard du au black friday mais rien sur le site qui prévient a l'avance du retard, et a la réception colis incomplet. Plus d'une semaine âpres toujours aucune réponse, pire expérience de commande sur internet de ma vie, il faut le faire ! bravo

• Nous recommanderiez-vous? Non

Delivered in one piece

Updates throughout ordering process

El producto perfecto, el envío muy lento

El producto ajustado a la descripción y mejor precio q en otras tiendas. El envío tardo en llegar demasiado

Best beoordeeld uit 7 leden

- Zamnesia.de | 9.4